Mi lett a régi netcelebekkel, hová tűntek, dolgoznak, tanulnak, meghaltak? Gondolok rájuk: Pintér Natália, Jakab Rachel, Riffer Dzseni, Zubály Réka, Koplányi Rebeka, Kaplan Laura, Dósa Fanny? Már a facebookjukat sem találom.
Egyiket se kovettem tul szorosan, par infot tudok csak abbol, amikor egyszer-egyszer rajuk kerestem.
Pinter Nati: O mar nem fogad el koveteseket idegenektol. Van egy szteroidos, maffiozo kinezetu parja, akivel egyutt elnek tobb eve. Kozos facebookjuk van, sajatja mar nincs. Sokan azt mondjak rola, hogy Svajcban prosti volt, megtalaltak ilyen jellegu oldalon, elkepzelheto de ezt inkabb nem firtatom.
Rachel: O nagyon lecsuszott. Valoszinuleg kemenyen drogozik es ez a mentalis allapotara is hatassal volt. Igenytelen lett, kocos szetcsuszott kepeket tesz ki magarol. Elofordult, hogy teljesen meztelent is. Regen gazdagnak mutatta magat, ennek mar nyoma sincs. Anyja pultoskent dolgozik, ugyhogy nem tudom valaha igaz volt-e a nagy jomod. Orvosira akart menni kiskora ota, ez nem tudom megvalosult-e.
Zubaly Reka: O Ausztriaba szeretett volna jogaszkepzesre menni, vegul itthon maradt egy nemzetkozi tanulmanyokat tanul azt hiszem. Van most pasija, de hat mikor nem. Privat lett mindenhol.
Koplany Rebeka: Ot nem igazan ismertem, annyit lattam, hogy komolyan elkezdett edzeni.
Kaplan Laura: Par eve egyutt van egy kulfoldi gazdag fiatalemberrel, aki mar a volegenye. Instaja alapjan annyibol all az elete, hogy utazgat es ettermekben eszik. IBS-en tanul, nem egybol tanult tovabb. Mellett megmutette,ami szerintem nem lett volna fontos, mert anelkul is gyonyoru volt. En szeretem nezegetni a posztjait, mert nagyon jo a stilusa.
Dosa Fanny: Az o eleterol nem lehet tudni semmit, de most is posztolgatja a "szexi" szetfilterezett kepeit, azon kivul semmi mast. Ha tippelnem kene, valoszinuleg nincs sok baratja es nem vitte sokra. Megrekedt rgy szinten.
Kicsit késve de akkor már had szolaljak meg ha már itt szerepel a nevem. NEM HALTAM MEG! De a netceleb jelzőt is erősnek erzem ,hogy kielegitsem a valaszodat én speciál kozmetikus lettem, tanulok is folyamatosan a szakmához vagoan.Facebookon ugyan úgy megtalálsz ha gondolod egyeztessunk idopontot.
Nagyon sok üdvözlettel : a régi “netceleb” Koplányi Rebeka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!