Hogyan lehet meggyőzni azt az embert akinek akármit mondunk csak azt hiszi el, ami a saját fejében van?
Értem. Szóval van a TE igazságod, ami kőbe van vésve, és mindenki hülye aki nem ugyanezt gondolja.
Köszönjük Emese.
Az igazság fontos.
De hogy kinek van igaza az már nem.
Figyu..mindenkinek van egy igazsága.
És nem mindig passzol a máséval.
Mindenkit hagyni kell hinni amiben akar.
Nekem volt olyan exem hogy olyanokon vitatkoztunk hogy -10 éve dolgozik, de szerinte a brutto fizetes kapjuk kezhez nem a nettot.
Es nem hitt nekem (plane penzügyesnek)hogy a nettot.
Es kihozta azt az ilyenekböl hogy mindig vitazunk nem lehet velem elni. Egy rakas mindent pont ellenkezöleg hitt.olyan obitalis baromsagokat mondott hogy hihetetlen, es lettem a szemeben a sz.r tudatlan hülye amblokk a kapcsolatban.
De amugy nem csak ö, többen is eljatszak ezt hogy nekem nem lehet igazam, minden csak ugy lehet ahogy ö àllitja.
Szerintem valami önérvènyesitesi problemam lehet hogy feszt elnyomnak leugatnak baromsagokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!