Van egy önző barátom, aki nem akar változtatni ezen. Mi legyen a "végítélet"?
Szóval az egyik legjobb barátomról van szó, rettentő önző ember, ezt tudja is magáról, viszont nem akar ezen változtatni. Nem én vagyok az egyetlen barátja, aki szenved emiatt, és ezt megmondta neki.
Már többször éreztem azt, hogy jobb lenne, ha hagynám a fenébe az egész barátságunkat, mert nem vagyok jól miatta. Viszont ott van az is, hogy nagyon jól elvagyunk, jó vele beszélgetni, sok a közös téma, közös élmény. Szóval ez így hullámzik, egyszer minden oké, másszor pedig eltűnik, nem válaszol, vagy csak simán bunkó. És ezt tudja is magáról
Segítsetek, mi legyen? Eddig is volt vele több beszélgetésem erről, de hónapok teltek el, és nem változott semmi. Próbálkozzak még? Vagy egyszerűen vegyek nagy levegőt, és búcsúzzak el tőle?
Te jó ég! El sem tudod képzelni, hogy mennyire átérzem a helyzetedet!
Nekem mondjuk nem önző barátom volt, hanem "mérgező". Nehéz tőlük megszabadulni, pont azért mert ha jó passzban vannak, jó társaságot nyújtanak. Én végül is megszabadultam tőle, rájöttem hogy egy energiavámpír.
Neked is ezt tanácsolom kérdező hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne keresd, ne hívd, ne kérj tőle segítséget. Nehéz lesz, nekem is 1 évbe telt, de sokkal jobb nélküle.
Ráadásul én fiú vagyok, ő pedig lány. Korábban nyitottam is felé párkapcsolatilag, de megbeszéltük hogy barátok maradunk.
Szóval általában nagyon kedves, érdekli hogy mi van velem, kérdezget, beszélgetünk, viszont ha olyanja van, teljesen eltűnik, elérhetetlen, nem válaszol. Ez az ami kiakaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!