Félsz sok (idegen) ember előtt megszólalni, de változtatnál ezen?
Én is. (25/l)
Vannak olyan csoportok akik azért gyűlnek össze néha-néha, hogy legyőzzek az előadási félelmüket, és előadjanak egymásnak???
Ha nincs, lenne kereslet rá?
Te nem dolgozol/ jártál egyetemre?
Ott 2 hetente csinálhatod az elődásokat..
Különböző szakokon lehetünk mert eddig csak 1x adtam elő hallgatóknak de azt sem volt kötelező :)
Szakkolis volt az egyetlen úgymond kötelező előadásom
Fura, én 5 év egyetem mellett rengeteget kellett előadjak, őszintén már untam nagyon.
Sajnos nekem a lámpaláz soha nem tűnt el, csak mérséklődött.
Hát nem értem...
Idő sem lett volna órai keretek közt előadni, örtünk ha a tanár le tudta adni az anyagot.
Pár kivétel volt az első egypár félévben ilyen tölteléktárgyaknál.. de nem sokszor
Nekem is sokat kellett előadnom egyetemen, az nekem sokat segített, illetve a szóbeli vizsgák is segítenek ilyesmikre felkészülni.
Én igyekeztem mindig élvezetessé és érdekessé tenni az előadásaimat, illetve jó alaposan utána nézni mindennek, így az adott egyfajta magabiztosságot, hogy a teremben valószínűleg én tudom a legtöbbet a témáról. Érdekesség, hogy pl. angolul sokkal kevésbé vagyok izgulós, szerintem azért, mert gázabbnak érzem, ha az anyanyelvemen bénázok :D
Most hogy mondod utolsó, angolon tényleg voltak előadások.
De úgy látszik nekem nem volt elég hogy magabiztosan tudjak előadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!