Miért mondják, hogy jó a kisugárzásom?
Ket oka lehet:
1) "mosolygós vagyok meg alapjáraton kedvesnek vélem magam"
2) Plutónium
"mosolygós vagyok meg alapjáraton kedvesnek vélem magam"
Meg is válaszoltad a kérdésedet magadnak:D
De attól még nem mindenkivel vagyok ilyen mosolygós:D
Ezért nem is tudom.. De tényleg hogy állapítod meg, hogy pl ennek az embernek ilyen pozitív a kisugárzása?
Mert érzik a lényeg legmélyét, amit rejtesz:D a jót, a békét, a biztonságot, amikor nem kell figyelned a hátad mögé, hanem megtudsz nyugodni.
Ugyan ez vonatkozik a negatív emberekre akik taszítják az embereket-az emberek érzik rajtuk a gonoszságot a halált és az árulást. Ami valóban ott van, hiszen szellemileg halottak.
kik mondták ezt rád, milyen helyzetben - és vajon milyen szándékkal? :) volt-e esetleg manipulatív szándék bennük?
a pozitív kisugárzás mint összhatás szerintem több körülményből tevődik össze: harmonikus, szép, vonzó megjelenés, aranyos arc, kedves pillantás és mosoly, kellemes hang, életvidámság, pozitív gondolkodás, őszinteség, kiegyensúlyozottság, hitelesség.
ezek jellemzőek rád? te hogyan jellemeznéd személyiséged, illetve viselkedésed?
Beszélgessünk privátban, hogy normalizáljuk a kisugárzásodat? :DDDD
Sokszor mondják azt, hogy boldog, aki tudatlan...ez így van.
Majd, ha kicsit felnőttél, akkor ez változik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!