Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha sokat késnek,az a tisztelet...

Ha sokat késnek,az a tiszteletlenség jele?

Figyelt kérdés
Részletek később
2020. júl. 22. 00:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy elbaszta az indulást, elaludt, leállt a forgalom, félúton rájött hogy otthon hagyta az esszenciális baszomkáját amiért muszáj visszamenni, 6x ellenőrizte hogy biztos elzárta e a gázt, beugrott kajálni mert majd kilyukadt a bele csak épp nagy volt a sor stb.
2020. júl. 22. 00:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Aha. Csak hát,ez az illető nem indokolta még a 45 perces késést anno
2020. júl. 22. 00:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Nehéz itt feltenni a kérdést.
2020. júl. 22. 00:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából elmesélnék egy történetet egy volt barátomról,aki egyszer piszokul megváratott.
2020. júl. 22. 00:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát úgy se könnyű válaszolni hogy kb semmit nem tudok a szituációról :D én magamból indultam ki, általában a saját bénaságom miatt kések. Mondjuk ilyenkor odaszólok hogy "bocs ez meg az van kb ennyit fogok ésni ne haragudj"

Szerintem ezt azért "illik" vagy mi

(1)

2020. júl. 22. 00:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Igaz,de te legalább szóltál. Ez a """baromnak szólt és nem is magyarázta még. Én sajna elnéztem neki
2020. júl. 22. 00:59
 7/10 A kérdező kommentje:
"Barátom"
2020. júl. 22. 00:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, és nagy fokú neveletlenség is. Ősbunkó szoktam volt mondani..
2020. júl. 22. 01:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos,akkor már látom,hogy akkor még kellett volna szakítanom vele a kapcsolatot. Egy régi főiskolái szobatárs,aki később felbukkant az életemben. Elhívtam talizni,45 perc késés,no magyarázat. Aztán annyit könyörgött,hogy még lakótársak is bevettem-ami 1 katasztrófának bizonyult. Én hibám is volt
2020. júl. 22. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
én is sokat kések, de csak azért, mert béna vagyok. a barátaim/családom/stb tudják ezt, és sosem vetnek meg érte
2020. júl. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!