Mit tegyek? A munkatarsam aki mellettem ül úgy fujja az orrát zsepibe hogy utána szetnyitja es megnezni hogy mi van a zsepibe.
Undorító! De legyünk naivak, lehet, hogy vérzett neki aznap és ezért "ellenőrizte".
Olyat is láttam, hogy a sima papírzsebkendőt nem dobják ki, hanem visszarakják a zsebükbe- nah, szerintem ez méginkább undorító szokás.
Azért jó megnézni, mert sokat jelent, ha sárga, esetleg véres, az már nagy baj is lehet. Ugyanígy érdemes megnézni a wc papírt, jelenthet váratlan menstruációt, aranyeret, vagy még rosszabbat... Sőt, a szagából meg lehet állapítani betegségeket, fertőzéseket is. Minden belőlünk kijövő dolog természetes és árulkodik teszünk állapotáról, érdemes venni a jeleket.
Szóval ha nem mutogatja körbe, akkor szerintem is csak simán ne figyelj rá.
Reszvetem. Az a gond, hogy mas megnezni, mikor egyedul vagyunk, de zsigerbol erzi az ember, mikor van az, hogy nem vakarom meg a tokomet, turok a fulembe, nyomom ki a pattanasom.
Attol felek, ez olyan undorito, meg ha kenyszeres szokas is, hogy nemcsak felhaborodna, megsertodne, hanem menne tovabb minden.
De tarthatatlan, ez is biztos. Passzolok. Ha mersz szolni, es nem felted a munkahelyed, tedd meg.
Nekem egy noismerosom galacsinokat gyurt a zsiros, gusztustalan boren es nezegette is oket. Kenyszeresen. En megszakitottam a kapcsolatot mas adando uruggyel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!