Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is így van ezzel? Őszintén...

Más is így van ezzel? Őszintén, normális ez?

Figyelt kérdés
Egészen kiskorom óta írok naplót. Megnyugvás nekem leülni,és írni a hülyeségeimet. Akármi rossz vagy kellemetlen dolog van velem,mindig belegondolok,hogy majd haza megyek és jól kipanaszolom, meg kimagyarázom a naplómnak. És ő meghallgat. Öt nagy füzet betelt már és már azt se tudom van-e ennek értelme,csak jó. Most nem vagyok otthon, de azon filózok,mit írok majd "neki" (bele). Ez már ilyen kényszer cselekvés?

2020. júl. 20. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tejóég, dehogy kényszeres. Inkább egy jó terápiás modszer. Én 15 éves koromtól írok rendszeresen, sokat segít a gondolatok rendszerezésében, főleg, hogy a korábbi véleményemet is el tudom olvasni egy adott dologról, könnyebben idézek fel emlékeket.
2020. júl. 20. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs vele, amíg örömet okoz és segít rendszerezni a gondolataid.
2020. júl. 20. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ez normális. :) Nekem személy szerint a naplóírás sosem jött be annyira, pedig sokszor próbáltam. Viszont tök jó szerintem, ha valaki így kitudja írni magából a dolgokat, és ennek segítségével megnyugszik.
2020. júl. 20. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi kényszeres nincsen benne, ez teljesen normális:) néha jó picit panaszkodni és kiadni magunkból a "fáradt gőzt". Nekem többször is volt arra példa, hogy nagyon rossz kedvem volt és kiírtam magamból, utána pedig sokkal jobb kedvem lett. Ha jó és neked sokat segít, ne hagyd abba :)
2020. júl. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!