Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha túlságosan álmodozó...

Baj ha túlságosan álmodozó vagyok?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Áldás
2020. júl. 20. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Pontosan mit jelent az, hogy túlságosan? Hajlamos vagyok én is felturbózni a valóságot a képzeletemmel, de ezt a környezetem egyáltalán nem érzékeli, nem tudják rólam. Hogy egy régi klasszikust idézzek: "Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni."
2020. júl. 20. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha olyan dolgokrol almodozok, amiket sosem fogsz elerni, akkor az hosszutavon szerintem nem jo.

Ha az almaid motivalnak es ezeknek a celjaidnak az eleresere kepes is vagy (nem azon mulik, hogy akarjuk-e elegge), akkor szerintem nincsen semmi baj vele.

A #lány tag meg felesleges a kerdes szempontjabol.

2020. júl. 20. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor kibővítem: rengetegszer volt képzeletbeli legjobb barátom, még mindíg játszom, akárhol vagyok - szerepjátékokat, történeteket. Olyan dolgok után vágyódom amit még nem érhetek el, ( nem szerelem)

Mindig kitalálok valamit, egy történetet, ha unatkozom, és akkor úgy érzem, ott vagyok, az általam kitalált helyen. Álmodozom reggel, délben, este. Sokan mondták, hogy álomvilágában élek...nem is itt :(

2020. júl. 20. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. Ezért írok verseket, és egyéb műveket.
2020. júl. 21. 02:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!