2/5 anonim válasza:
Pontosan mit jelent az, hogy túlságosan? Hajlamos vagyok én is felturbózni a valóságot a képzeletemmel, de ezt a környezetem egyáltalán nem érzékeli, nem tudják rólam. Hogy egy régi klasszikust idézzek: "Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni."
3/5 anonim válasza:
Ha olyan dolgokrol almodozok, amiket sosem fogsz elerni, akkor az hosszutavon szerintem nem jo.
Ha az almaid motivalnak es ezeknek a celjaidnak az eleresere kepes is vagy (nem azon mulik, hogy akarjuk-e elegge), akkor szerintem nincsen semmi baj vele.
A #lány tag meg felesleges a kerdes szempontjabol.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kibővítem: rengetegszer volt képzeletbeli legjobb barátom, még mindíg játszom, akárhol vagyok - szerepjátékokat, történeteket. Olyan dolgok után vágyódom amit még nem érhetek el, ( nem szerelem)
Mindig kitalálok valamit, egy történetet, ha unatkozom, és akkor úgy érzem, ott vagyok, az általam kitalált helyen. Álmodozom reggel, délben, este. Sokan mondták, hogy álomvilágában élek...nem is itt :(
2020. júl. 20. 17:31
5/5 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok. Ezért írok verseket, és egyéb műveket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!