Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek Európában hol a...

Szerintetek Európában hol a legjobb az emberek mentalitása?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Északon

Finnország, Svédország pl.

2020. júl. 20. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
1%

Sehol Európán belül.

Európa Sátán főhadiszállása.

2020. júl. 20. 11:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenhol van, ami tetszik, és olyan is, ami nem. Szóval nekem nincs ilyen szempontból kedvenc. Meg azért olyan óriási eltérések sincsenek.
2020. júl. 20. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Engem a svéd nyugger szomszédom feljelentett az udvarom egyik fája leárnyékolja az ő kertjét. Kaptam egy határozatot. Elkezdtem kivágni, hétköznap 2kor erre kihívta a rendőröket csendháborításért. Zavarja a láncfűrész. A rendőr is röhögött szerencsére az ügyön. De ilyen az összes svéd, hidd el.
2020. júl. 20. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
A déli orszàgokat imàdom,az emberekkel együtt,az olaszok,görögök,spanyolok nagyon kedves vidàm emberek,baràtsàgosak,mindig buliznak és làthatóan élvezik az életet,külföldiekkel is bàrmikor eldumàlnak és befogadjàk öket,nyitottak,jószívüek,segítökészek,néha kicsit hangosak,de ez nem nagy baj. Hozzàm sokkal közelebb àll az életszemléletük vagy temperamentumuk mint pl.a magyaroké. Szívesebben születtem volna oda,mint a mi orszàgunkba,ahol az emberek antiszociàlisak és mindig csak ölik egymàst.
2020. júl. 20. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Mindenhol van mindenféle ember, ez javában genetikai sajátosság, nem társadalmi.

Csak valamiért Magyarországon divat isteníteni és illúziókat felállítani nyugati országokról.

A baloldali szomszédunknak egy kisebb CNC-üzeme van.

Segítőkész, boldog család.

Jófejek, utazgatnak, barátságosak, havonta grillezésre hívnak minket, mindent meg lehet beszélni.

A másik oldalon egy elvált könyvelő anyuka lakik.

Nem vészes, nem feljelentgetős, de messze van a barátságostól.

Talán egyébként a hollandok a legbarátságosabbak első látásra, mélyebben nem ismertem meg őket.

2020. júl. 20. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Azt ne gondold,pont itt vagyok Hollandiàban,a kedves,baràtsàgostól ezek nagyon messze àllnak,jobban hasonlítanak a németekhez,beképzelt sz@r alak a többség,tiszta kiégett,életunt irígy emberek ezek is,max ha füveznek akkor boldogok meg jófejek,amùgy nagyon tàvolsàgtartó,rideg népség.
2020. júl. 20. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Hiszek neked, ezért is írtam, hogy nekem csak a felszínes benyomásom volt ez.
2020. júl. 20. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem jó általánosítani, mert egyénileg nagyon sokfélék az emberek, de ezzel együtt is azért vannak népekre jellemzőbb vagy kevésbé jellemző tulajdonságok, mentalitás is.

Nekem nincsen olyan, hogy kiknek a legjobb a mentalitása, mert van amit a déli, van amit az északi népekben szeretek inkább.

2020. júl. 20. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a brittek a legaranyosabbak,deli népeket nem ismerem közelebbről.
2020. júl. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!