Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képzelsz el egy ideális...

Hogy képzelsz el egy ideális életet? Neked ilyen volt/lesz?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 01:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Kertesház, sok gyerek, házasság, kutya, macska, tyúkok. Már csak a kutya hiányzik. 😊
2020. júl. 19. 02:31
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

A szokasos klisék.

Hazassag gyerekek jo munkahelyek kocsik talan kertes haz.

Soha nem volt a celom klisék szerint elni gyerekkent azt hittem mas eletem lesz vmi izgalmasabb vagy jobb de ugy tünik ennel csak rosszabb van. A kalandos élet nem hozta a vàrtakat.

2020. júl. 19. 02:59
 13/25 anonim ***** válasza:

Saját kertes ház egy jó környéken, többállásos garázs a hobbiautóknak, jó munkahely, karrier, folyamatos előrelépés pozícióban és pénzben is.

Egyedül, gyerek kizárt, szülőktől is egészséges távolságra.

2020. júl. 19. 08:39
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Saját egzisztencia, karrier, önfejlesztés, sport, élmények, barátok és egy macska. Vagy kettő.
2020. júl. 19. 11:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem számítottam rá, hogy ennyi választ kapok. Köszönöm :)
2020. júl. 19. 15:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Olyan munka, amivel tudom, hogy valami fejlődést érhetek el a világban (pl. professzor, kutató), de közben a saját anyagi jólétemet is biztosítja. Szeretnék egy jól működő házasságot, gyerekeket.
2020. júl. 20. 16:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Stabil munkahely, egy ház, sok sok jo barat, macskák es kutyák, gyerek, szereto férj, egészség, izgalom
2020. júl. 20. 16:09
 18/25 anonim válasza:
Egy férj 2-4 gyerek kertes ház egy olyan munka amit szeretek es jól fizet egy kutya talán egy macska is:) két jólműködő autó de, ez meg tizenakárhány év mivel tizenéves vagyok es addigra mire érett felnőtt leszek valtozni fog a világ:).
2020. júl. 21. 00:39
 19/25 anonim válasza:
100%
Ez nagyon érdekes volt! Korábban mondta valaki, hogy nem akart klisék közt élni, de így még rosszabb volt -- nekem bejött. Igaz, annyit dolgozom, hogy beleszakadok, de azt csinálom, amit szeretek, és senki nem szabja meg a munkaidőmet meg a feladataimat. A saját birtokomon vagyok, állatokkal és néhány jó emberrel körülvéve. De ez nem mindenkinek tetszene. Van, akinek egy megszabott rendszerre, állandóságra van szüksége, másnak a szabadságra -- ami néha nehéz és kényelmetlen. Fel kell ismerned, melyik típus vagy valójában (nem mások szerint), és aszerint rendezd be az életedet. Ehhez sok lekierő kell, és nem biztos, hogy azonnal menni fog. Állandóan tanulni kell, minden tudást összeszedni (nem feltétlenül az iskolában!), a biztos tudás ad önbizalmat az élethez.
2020. júl. 21. 08:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha egész életedben azt csinálhatod, amit szeretsz. Nekem az érdeklődési köröm, a hobbim, a munkám ugyanaz. Ez a legfontosabb, szeresd, amit csinálsz, akár hobbiból, akár a megélhetés miatt kell csinálnod. Jól tanultam, egyetemet végeztem, így a keresetem is elég a megélhetéshez, elő tudtam teremteni a házat, kocsit.
2020. júl. 21. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!