Mit tegyek ha Lázas vagyok és nem akar elmúllani? Szedek gyogyszert és sehol semmi nem gyogyulok meg már 1 hete lázas vagyok folyamatossan 38,0 vagy a fölött van a lázam?
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 00:14
1/12 anonim válasza:
Beülsz testmeleg vizbe aztan labadnal csotrgatod a hideg vizet a kadba mig az egesz at nem hül.
Valamint igyal sok vizet mert azzal tudja megvalositani a höleadàst a szervezet
2/12 anonim válasza:
Ha màr vacogsz a kàdban az nem jo mert akkor höt fog termelni a szervezet szoval csak lightosan de hutsd a vizet
3/12 anonim válasza:
Hagyd a lázat had gyógyítson, pihenj!
4/12 anonim válasza:
Holnap reggel hív fel az ügyeletet, és kérj tesztet..
5/12 anonim válasza:
Lehet korona is akár. Hívd az orvost, ez nem normális, pláne így nyáron.
6/12 anonim válasza:
Korona gyanús (a hőmérséklet is,és hogy nem múlik,a sima lázat enyhíti a lázcsillapító,vagy el is múlik állítólag).
Vagy az ügyeletet hívd de holnap mindenképp a háziorvosodat,ő megmondja a továbbiakat.
7/12 anonim válasza:
Az megvan, hogy éppen koronavírus járvány van?
Remélem az elmúlt egy hétben azért végigjártad az összes boltot és gyógyszertárat is ilyen állapotban, hogy fenn tudd tartani az otthon gyógyítást
8/12 anonim válasza:
Fiatal vagy? Nekem nyáron volt mononukleózisom, 3 hétig voltam 38,5-ös lázzal. Mármint 20 éves koromban. (Persze most meg koronavírus járvány van, szóval nem tudni.)
9/12 A kérdező kommentje:
koronavirusnak nem csak a láz a tünete hanem az is hogy nehezen kap levegőt és száraz köhögés nekem egyik sincs csak szimplán lázam van
2020. júl. 19. 09:48
10/12 anonim válasza:
Mondjuk én 1-2 nap után is dokihoz mentem volna. Lehet valami gyulladás van a szervezetedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!