Mi a véleményed a Szilvia nevű emberekről?
Figyelt kérdés
Nem kell véresen komolyan venni, csak ha ismersz egyet, fejtsd ki róla a véleményed!2020. júl. 18. 01:32
11/18 anonim válasza:
Sylvie* Elnézést, rosszul írtam a művésznő nevét.
#10 voltam
12/18 anonim válasza:
Szilviának hívják azt a nőt, akivel az exem lelépett. Ezekután nem a kedvenc nevem
13/18 anonim válasza:
Egyik a nővérem, aki talpraesett, makacs, nehéz természetű, kicsit hisztis, de jófej, vicces és jószívű.
A másik egy volt tanárom/igazgatóhelyettes, akit gyűlöl(t)ünk. :) Kétszínű, "mosolygós gyilkos".
14/18 anonim válasza:
Az egyik egy nagyon aranyos harmincas nő, akit ismerek. A másik pedig egy tapadós, bunkó, beszólogató, primitív paraszt.
16/18 anonim válasza:
Nekem édesanyámat hívják úgy, ezért értelemszerűen közel áll a szívemhez ez a név.
Amúgy akit ismerek Szilvia, az rendes, segítőkész
17/18 anonim válasza:
Mi a véleményed piros tárgyakról? Ez kb ilyen kérdés volt
18/18 anonim válasza:
Szerintem szép név, de két Szilvia nevű nő teljesen különböző is lehet. Én ismerek egy Szilvi nevű lányt, szerintem kedves, jó fej. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!