Ha bárki másnak adhatnál szuperképességet, akármilyen erőset, de magadnak nem. élnél a lehetőséggel és adnál másnak, vagy ha neked nem lehet másnak se legyen? és ha igen milyen képesség lenne?
olyan képességet nem adhatsz ami képes arra hogy:
- képességet adjon másnak
- a nem szuperképességet birtokló személy meglévő képességet felerősítse vagy gyengítse.
fontos: az erő személyre vonatkozik, nem személyiségre (gondolok itt a tudathasadásra)
Elláhat 1 ember max 200 masikat de akkor abbol álna az élete hogy a beteg halálukon lévő emberek rájárnak enni. Egészen addig amig meg nem hal.
Adj neki instant halált hogy ne kelljen soha többé szenvednie az életben, esetleg fertőzési képességet hogy másnak se :)
#13 12. vagyok.
Te most komolyan azért írtad ki ezt a kérdést, hogy kötekedhess? Ekkora trollt még nem láttam.
Node először olvassuk el a választ:
"akkor és annyi ételt-italt teremthet, amennyit csak akar."
Tehát egyszerre rengeteg ennivalót is teremthet, ami akár lehet olyan is, ami sokáig eláll. Vagy akár meg is gazdagodhat belőle, ha úgy akarja.
"Elláhat 1 ember max 200 masikat de akkor abbol álna az élete hogy a beteg halálukon lévő emberek rájárnak enni."
Nem. Titokban is tarthatja a képességét, ha akarja. Vagy max a családjával osztja meg.
Teljesen átforgatod, amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!