Gonosz vagyok hogy ha nagyon gazdag lennék akkor én nem adakoznék senkinek?
Nos... ha sírva menne oda hozzád egy ismeretlen nő, letérdelve eléd, könyörögve, hogy segíts neki, mert mit tudom én miért, te vagy az egyetlen megmaradt reménye, hogy pl: ments meg egy menhelyet vagy egy gyereket, mert kevés adomány érkezett a szükséges millióból, és te ezt elutasítod, hát akkor egy kicsit, szerintem. Végső soron, semmi közöd egyikhez sem, csak ha konkrétan odamegy hozzád, mint végső remény, akkor azt lehet mondani, ha meghal, hogy tudtál volna segíteni, de "tovább mentél".
Ha viszont semmi ilyen nincs, akkor azt csinálsz, amit szeretnél, nem kötelező csak azért adományozni, mert van pénzed. Én biztos teszem, menhelyekkel, ha nyernék a lottón, de az sem pénz lenne, hanem táp és amire ott szükség van, akár orvosi ellátás, de konkrétan nem akarok senki kezébe pénzt adni, hátha valamennyi lecsippent belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!