Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek ennyire nincs...

Az embereknek ennyire nincs egyéniségük? Koronavírus hopp egyből felkell tenni a maszkkal pózolós képeket?

Figyelt kérdés

Tehát. Leszögezem. Ok. Kötelező maszk. Meg vigyázzunk oké.

Rendben van.

De, és itt a de mostanában miért fotozkodik a fele ember maszkban?

Van aki direkt.

Nem értem mint ha ez is valami divat lenne semmi egyéniségük sincs?

Mi a párommal csak a boltban néha amikor megyünk nagybevásárlásra akkor szembesülünk az egésszel.

És még így is idegesítő aztán szeretnénk kicsit kikapcsolódni tv be hát mi megy? Korona vírus. Tv ki kapcs. Majd zenék. De youtubeon is ez megy. A reklámokban.

Oké hogy tartsuk be meg minden de az emberek hogy nem unják? Csapból is ez folyik. Aztán még Facebookon is ezt teszik ki profilképnek. Mit éreztek? Azt hiszitek menők vagytok ezzel?

Ez a kérdés egyébként már 1 hónapja foglalkoztat ki kellett adnom magamból. Nos tehát mi a párommal ugyanúgy csináljuk itthon a mindennapokat kertészkedés stb. Tv helyett meg marad a több szex.

2020. júl. 14. 00:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Mert csúnyának érzik magukat, és végre eltakarhatják a fejük maszkokkal.
2020. júl. 14. 01:51
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdekel. Facen azért követtem be néhány oldalt, hogy a vírus miatt érintett dolgokról, mint pl az idősek időintervalluma megszűnt. Aztán még fene tudja, mit tesznek. Kevés ismerősöm van, kevés képet látok róluk. A reklámokban igen, a csapból is ez folyik, de ezt úgy fogom fel, hogy 5 mp és átugorhatom jobbik esetben. Tévézni nem tévézek, le is mondtuk, mert fölöslegesen volt fizetve. Aki pedig abban leli örömét, hogy álszentségből vagy ténylegesen gondolva lefotózza, hogy ő bizony betartja a szabályokat, egészségére, nekem károm nem származik belőle.
2020. júl. 14. 01:54
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
A vírustagadók ellen csinálják szerintem.
2020. júl. 14. 01:59
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

Ez lehet figyelemfelhívás is a maszk használatára!

Nem ismerem őket.

Vagy nárcizmus, önbizalomhiány.

2020. júl. 14. 02:16
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Ö.... What? Mi köze az egésznek ahhoz, hogy az embereknek nincs egyéniségük? A kérdésed 90%-a abból áll, hogy írsz a vírushelyzetről. Aztán a végére odaírod, hogy mennyi ember rak fel maszkos képet.

Hááát, ez egy új helyzet, most ilyen képeket tesznek fel. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire egyéniség vagy sem.

2020. júl. 14. 03:27
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Te most valami hatalmas egyéniségnek képzeled magad, kérdező? :D

Tévézés helyett inkább olvasgass helyesírási szótárat, rád fér. A vesszők használata pedig ingyenes.

2020. júl. 14. 03:43
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Mi a foglalkozásod? Milyen elvárásokat támasztanak a munkáddal kapcsolatban? Mennyit kell tevékenykedned emberek közelében?
2020. júl. 14. 04:32
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Én csak azért szeretem Tinderen a csajokról a maszkos képeket, mert azokróll legalább az látszik, hogy nem öt éve készültek.
2020. júl. 14. 06:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak ilyen. Télen síelős képeket szoktak feltenni, nyáron fürdőzőset, járvány esetén meg maszkosat. Nincs benne semmi extra.
2020. júl. 14. 08:04
 10/16 Sunshinedoll ***** válasza:
42%

A maszk viselete erősen ajánlott, egyes helyeken kifejezetten kötelező, vagyis az emberek nagy része maszkot fog viselni olyan helyeken, ahol esetleg fotó is készül róluk.

Ennek mi köze van ahhoz, hogy ki egyéniség meg ki nem?

Minden embernek van legalább egy pár nadrágja, akkor az is azt jelenti, hogy senki nem egyéniség?

2020. júl. 14. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!