Fiúk, nektek bejönnek a Spanyol nők?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok spanyol sorozatot néztem/nézek, és felfigyeltem egy pár (szerintem) szép nőre. Pár képet csatolok, ti mit gondoltok róluk?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
2020. júl. 12. 13:25
1/10 anonim válasza:
Ezek spanyolok? Lehetnének akár franciák vagy ukránok is.
Ez kb. olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd, hogy szerinted a kaposvári vagy a soproni nők szebbek e.
2/10 anonim válasza:
A larin nőknek inkább az alakjuk/testfelépítésük különleges és nőies, de nem állítom, hogy különlegesebbek lennének más nemzet lányainál, mindegyik egyedi és szép ahogy van.
5/10 anonim válasza:
Van pár híresebb színésznő, Spanyol, na ők tipikus Spanyolok, és szépek, igen.
Bár az egyiknek a modora az borzalmas...
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5.
Kire gondolsz? :D
2020. júl. 12. 21:38
7/10 anonim válasza:
Nem jönnek be, sajnos az utca felhozatala nem a topmodell szint. Kelet-Európa sokkal jobb ilyen szempontból.
8/10 anonim válasza:
Látom valaki sok Elite-t nézett. :D
Btw, latin=/=spanyol
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó - Plusz Vis a vis :D
2020. júl. 26. 22:28
10/10 anonim válasza:
Ha szereted a spanyol sorozatokat, akkor ajánlom a La casa de papel-t is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!