Lányok! Nektek bejönnek az ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Kicsit magas, van egy kis súlyfelesleg, izmos kar.2020. máj. 29. 17:05
2/7 anonim válasza:
Az arca, az igényessége meg, hogy jofej legyen, szerintem többet számít, mint néhány plusz kiló. Attól bármikor meg lehet szabadulni.
3/7 anonim válasza:
Sose fogom megérteni a kérdéseket. Nem tudom, hogy bejön-e, mert a külső olyan dolog, amit látni kell.
A leírtak alapján nézhet ki jól, és nézhet ki nem jól.
A súlyfelesleg taszít, az biztos. Abban se vagyok biztos, hogy a "kicsit magas" mit jelent. Kihez képest?
4/7 anonim válasza:
Ez a pár semmitmondó tulajdonság, amit felsoroltál, neked ennyire nagy dolognak számít? Mert ezekből még marhára semmi nem derül ki konkrétan.
5/7 anonim válasza:
29 éves nő bagyok és nekem a nők jönnek be, úgyhogy a válaszom, nem.
6/7 A kérdező kommentje:
3as-nak 174 cm
2020. máj. 29. 22:46
7/7 anonim válasza:
Ezért mondom, hogy nem lehet pár dolog alapján véleményt mondani. Én például lány vagyok és 176 cm vagyok, szóval nekem egy 174 centi magas srác nem lenne magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!