Fiúk! (Főként 15-20ev között) Nektek bejönnek a vékony de mégsem gebe hanem inkabb izmosabb alkatú lányok?
Persze nem a kigyúrt állat hanem csak hogy izmosabb a combja(azaz nem karnyi vastagságú) látszik hogy van feneke... Azaz kicsit nagyobb es van hasizma.
Remélem érthető milyen alkatú lányokra gondolok.
Be, persze.
De igazából úgysem az a lényeg, hanem a személyiség. Lehet akármilyen bombázó, ha rohadt a lelke. illetve lehet kissé aránytalan ha megnyerő a személyisége.
Amúgy meg egyéntől függ kinek mi jön be :)
Gyönyörűek a képek, de ennél már ne legyen izmosabb! És melle is maradjon lehetőleg.
17f
A nagy segg tarol mindig mindenkinél akinél nem azt félre kalibrálták :D
A kockás hastól én kifejezetten rosszul vagyok egyszer voltam ilyen kondis csajszival és amikor haladtam lefele a csoda felé és közbe puszilgattam...hát elég szar volt kockákat csokólgatni ugy hogy hagytam is az előjátékot:) inkább legyen sima cuki puha az nőiesebb akinek meg bejön ez az amorf kocka has az picit defektes lehet.
Seggre gyúrj azzal nem veszitesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!