Az emberek idős korukra általában hány centivel lesznek kisebbek mint 20-as éveikben?
Figyelt kérdés
Egyik rokonom azt mondta, hogy ő 10 cm-vel alacsonyabb lett. Lehetséges ez?2020. júl. 11. 18:41
1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg a ti ismerőseiteknél hogy volt?
2020. júl. 11. 18:41
2/10 anonim válasza:
Ez nem mindenkire jellemző. Mamám se lett kisebb, 88 évet élt.
Aki nem figyel saját egészségére az nagyon ráfázhat a későbbiekben.
3/10 anonim válasza:
Mamám 99et élte meg. 14 cm-t ment össze. Tesi tanár volt.
4/10 anonim válasza:
Én 20 évesen 173cm voltam most 54 évesen 166cm vagyok de csak azért mert csontritkulásom van. Ezért mentem össze 1 kicsit.
5/10 anonim válasza:
54 évesen már? Te jó ég! Szegény te! :(
A gerinc porckorongjai veszítenek a rugalmasságukból. Ezt táplálkozás, kevés folyadék fogyasztás és életmódot felül a napfény hiány és korral járó tényezők is befolyásolják.
6/10 anonim válasza:
Elvileg a férfiak kevesebbet mint a nők. 50 felett 10 évenként 7-8 milit, míg a nők 10 milit.
7/10 anonim válasza:
Nekem anyukám 180 volt, és most már csak 175 kb (és még csak 50 éves)
8/10 anonim válasza:
anyukám fiatalon és most is 173 cm magas (53 éves)
9/10 anonim válasza:
Fiatalon 168 cm voltam, 5 éve amikor mértek csak 165. Nem tudom mikortól megyek össze, mert talán 40 éve mértek utoljára.
68 éves nő vagyok.
10/10 anonim válasza:
Én 178 voltam, most meg (+60) ki se látszom a földből. Szerencsére a lábaim nem rövidültek, azok még most is leérnek a földig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!