Hogy tegyem túl magam a szakításon?
1. tanuld meg az igekötés igék helyesírását, nálam ez pl. szakítóok lenne
2. miért lennél öngyi? ilyen pinát találsz akármennyit
3. mi az, hogy megcsalt? megcsinálta a csávó a lépcsőzőgépen?
Nem hangzik túl biztatónak, de tényleg az idő az ami segíteni fog.
Találj egy hobbit, fuss, olvass, bármi ami leköti a figyelmed és előbb-utóbb jobb lesz! Kitartás, mást is csaltak meg és hidd el sokan vannak túl azon, amin most Te mész keresztül! :)
Te egy zseni vagy.
Az értelmesek írjanak résznél felröhögtem. Találd ki, miért.
1
Bearanyoztad a napom, köszönöm :)
Jól tette a csaj, hogy otthagyott. Úgy rinyálsz itt 3 hónap után, mint egy óvodás, de azt a srácot azért megverted..
Egy agresszív barom vagy, szenvedj csak.
7
9 évbe? Ez a normálisnak aligha nevezhető
Addig nem is próbálkoztál másik társat keresni interneten vagy nem jártál szórakozni vagy nem láttál az utcán sem jó csajokat?
Nekem is fájdalmas volt a szakitásom egy 4 éves élettársi kapcsolat után de én két-három hónap alatt azért kilábaltam a depresszióból
9-esnek:
Akkor te szerencsés voltál, nekem ez nagyon nehéz időszak volt, erősen visszavetett engem ez az egész, depressziós lettem. A neten próbáltam ismerkedni egy idő után, de találkozóig nem jutottam el senkivel sem végül.
Nagyon nehezen ment számomra az elengedés, mert sokáig bíztam abban, hogy mégiscsak visszajön hozzám.
Szóval a kérdezőnek nagyon óvatosnak kell lennie, hogy nehogy ő is így járjon.
Én csak tudom, hogy mennyire baromi nehéz a továbblépés, de muszáj lesz megtennie, ha nem akar lelkileg teljesen belerokkanni ebbe a csalódásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!