Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit reagálnátok ha így utasíta...

Mit reagálnátok ha így utasítanának el titeket ezzel a szöveggel? 17/f

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársnőm aki első nap óta tetszik. Furcsa lány, nagyon szép és kedves de senkivel nem akar kapcsolatot. Nem rég elhívtam mert elmondtam neki a nyilvánvalót, hogy szeretem.

Azt mondta köszöni az érzéseimet de ő nem szeret engem. Mondtam neki hogy nem baj próbáljuk meg, baja nem lesz belőle mire ő hogy nem. Azt mondta nem tudja magát testestül lelkestül odaadni nekem, és én ezen nem tudok változtatni mert nincsenek irányomban romantikus érzései, reményt meg nem akar kelteni inkább egyenesen megmondja nekem. Mindig amikor ez a téma volt az osztályban azt mondta, hogy számára nem játék. Ehhez képest még senkije nem volt, még csak csókolózni se csókolózott.

Miértnem képes esélyt adni hogy legalább megismerjen jobban?

2020. júl. 10. 18:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hogy a fenébe lenne? Komojan kérdezem. Senki nem olyan kitartó hogy egy két nem után még üldözze a csajt mert biztosan tudja hogy ő élete szerelme. Ha ezt tenném biztos menne feljelenteni engem, hogy zaklatom.
2020. júl. 10. 19:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Először meg kell ismernie hogx az emberbe szeressen."

Ez rád is igaz. Te sem ismered eléggé, hogy szeresd.

Megsúgod egy titkot: csak kanos vagy.

És ne bántsd.

2020. júl. 10. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hanem szimpatikusnak találja mert beszélnek pár szót, külseje vonzó számára, egy szóval érzi azt a szikrát, amit veled nem, amit az egód nem tud feldolgozni, mert tipikusan olyan ember vagy aki azt hiszi, a nap körülötte kering.. na majd azzal a fiúval el fog menni randizni
2020. júl. 10. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahozképest te is kergeted a konkrét nemje után. És hidd el ha tetszik neki valaki, akkor azt nem fogja elutasítani mint téged.
2020. júl. 10. 19:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyrészt miért bántanám? Semmit nem csináltam vele és nem is akarok vele rosszat!

Másrészt nem hiszem hogy körülöttem forog a világ.

Harmad részt pedig nem kanosságból megyek utána. A közös ismerőstől tudok róla néhány dolgot, és az iskolában folytatott beszélgetéseiből a barátnőivel az osztályban is leszürtem néhány dolgot. Ezalapján kedvelem, megismerném, ő meg engem nem.

Anyám régi barátnője a mai napig egyedül van mert ugyanígy gondolkozik a mai napig. Ezért is gondoltam, hogy ad eséjt.

2020. júl. 10. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme esélyt adnia.Párszor csináltam ilyet,annál kínosabb volt véget vetni a dolognak.Hagyd békén,nem kellesz neki.
2020. júl. 10. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen égést sem tennék kapcsolatteremtési céllal, nem hogy tovább égetve magam így, kínozni a másikat...

Az eszem megáll...

A lányokat vagy kiegyensúlyozottabbakat kedveli, ennyire egyszerű, hagyd békén vagy feljelent zaklatásért.

2020. júl. 10. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolja senki, hogy bántanád, vagy megerőszakolnád, meg ilyenek.

Csak ez a hozzáállás nem jó, hogy úgy érzed, hogy neked járna az esély, és hogy te jobban tudod, hogy mi lenne jó a lánynak.

Ha meg tudja fogalmazni, hogy nem szeretne randizni veled, akkor hidd el, hogy el tudja dönteni ennyi idősen, hogy mi a jó neki és mit akar. Egyszerűen csak fogadd el, hogy nem vagy neki szimpi olyan szempontból, és ennyi. A vonzalmat nem lehet erőltetni.

2020. júl. 11. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szerintem tök korrektül elmondta hogy semmiféle vonzalmat nem érez irántad. Ha minimális érdeklődése sincs feléd akkor felesleges próbálkozni, ezt érzi az ember. Ugyanez lenne 1-2-3 randi után is, hidd el.

Az hogy te nem keltetted fel az érdeklődését, meg ezek szerint eddig még senki, nem azt jelenti hogy a tökéletes szőke hercegre vár, hanem aki számára is izgalmas. Kár ragozni a dolgot.

2020. júl. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!