Ki milyen gyakran gondol arra, hogy embert öljön?
Senki ne legyen álszent. Biztos mindenkin legalább egyszer átfutott a gondolat, hogy megfojtja Xy-t, vagy lelöki a lépcsőn, bowling golyónak használja a fejét. Ehhez persze hatalmas düh kell, amit az illetőnek ki kell érdemelnie tettekkel. Viszont az egy dolog, hogy gondolok arra, hogy kitekerem annak a pi**ának a nyakát, aki megkergetett egy poloskával, akinek a barátnői megszégyenítettek és konkrétan az egész évemet tönkre vágta, míg végül keményen ismét depressziós lettem, és egy másik dolog az is, hogy a valóságban megteszem. Nem azért nem teszem meg, meg a törvények miatt lecsuknának. A saját lelkiismeretem nem engedi, hogy valaki jelenét és jövőjét, az életét elvegyem.
Az is más, ha megtámadnának és vagy védekezésből megölöm, vagy ő öl meg. Így átlagosságban az a véleményem, amit fent leírtam.
Aki sokat érintkezik egy utált, életét megkeserítő személlyel, persze, hogy többször gondolhat erre, fejben, mint az akinek semmi gondja nincs.
De konkrétan leírta a családi kapcsolatokban,hogy hogy végezné ki az anyját meg az öccsét.Brutális volt!
Ja és kb. majdnem ugyanez volt a főkérdés.
Kérdező!
Remélem a pszichátrián vagy!
Nem,letörölték,de nem is csodálom.
Leírnám,de nem merek kockáztatni...,de tényleg brutális volt. KONKRÉTAN leírta,hogy végezné ki őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!