Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek egyes emberek...

Miért szeretnek egyes emberek haszontalan dolgokról úgy beszélgetni,mintha az a világ legfontosabb dolga lenne?Például,hogy ki milyen színű szatyorral vásárol be.Ki ki ellen áskálódott,kiről mit pletykált stb?

Figyelt kérdés
Buszon is hallottam jó hangosan erről beszélni egy hölgyet.Úgy adta elő ezeket a dolgokat,mintha a több évezredes titkokat,rejtályeket fejtett volna meg.Más is megjegyezte.Humoristák is gyakran parodizálják az ilyen embereket.

2020. júl. 10. 12:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves kilences.Köszönöm a tanácsot,arréb ültem én is,de a busz gyakorlatilag zengett a hölgytől.Hiába mentem arréb,hallottam,Füldugó meg nem volt nálam.Meg nem is nagyon tudtam jobban arrébb ülni,mert annyira tömve volt a busz.
2020. júl. 10. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:

mit*

Ezt okos dologNAK és hülyeségnek osztályozná.*

Ja, és pont érzelmeket akarnak kiváltani.

2020. júl. 10. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenki élete van a munkájával, a családjával teljesen kitöltve, így ráérnek ilyen szőrszálhasogató dolgokkal is foglalkozni.
2020. júl. 10. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Mondjuk ilyen emberek jelemzően semmi személyest nem mindanak ismeretlenek elött. Bár van ellentét, aki családja legkinosabb dolgait üvölti bele a világba.
2020. júl. 10. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!