Miért ilyen az anyám?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ennek mi a neve ami ő. Ha beteg vagyok, akár lázas vagyok, mint most, vagy volt amikor zsibbadt mindenem, nem is érdekli őt, mindig ideges lesz és azt mondja hogy fejezzem már be ezt! De micsodát B+? Azt hogy beteg vagyok? Fejezzem be? Amúgy nagyon jó kapcsolatom van az anyámmal, de a betegségek terén egyszerűen mint egy nem normális esküszöm! Mit mondjak neki, amive egy kicsit komolyabban vehetné a betegségeket? Mindig azt mondom neki hogy ezt majd az élet vissza fogja neki adni, egyszer a családban valami súlyos beteg lesz, nem fogja felismerni és ott észbe kap majd.2020. júl. 10. 09:30
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán hiányozhattam az iskolából, konkrétan csak ha hasmenésem volt, akkor azért gondolta hogy nem fogom összefosni az iskolát, így otthon maradhattam. De nem volt egy olyan betegségem sem amelyiknék azt mondta volna hogy “oké akkor picit pihenj és minden jó lesz meglátod” mindig morcosan jött be értem az iskolába, azthiszi szerintem hogy a betegségekről én tehetek. Mintha én akartam volna magamnak.
2020. júl. 10. 09:32
2/4 anonim válasza:
Szerintem inkább azt hiszi, hogy szimulálsz vagy túlreagálod, ezt persze csak te tudhatod, meg ő. Ha túl fiatal vagy és nem tudod önállóan intézni a háziorvost, kézenfekvő lenne beavatni a suliban egy harmadik személyt, pl az iskolaorvost, ha van ilyen, hogy véleményezzen.
De előbb saját magadban kéne tisztázni, hogy tényleg milyen (komoly) problémáid vannak, amit édesanyád ignorál. Nyilván egy lázas állapotra nem fogja azt mondani, hogy menj iskolába, különösen így vírus idején nem tudom ezt elképzelni, de egy zsibbadás azért elég komolytalan (ha csak nincs egyéb keringési, szervi problémád).
3/4 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, szerintem hipohonder vagyok, ha megfájdul a szemem egyből zöldhályogra gondolok, ha meg fáj a mellkasomnál akkor meg félek hogy pár percen belül meghalok. Ma voltam vele sürgősségin, mert hirtelen 130 volt a pulzusom, annyit stresszeltem. Szóval ja, mindig van valami fájdalmam, vagy “betegségem”. Havonta “kapok” szívrohamot, zöldhályogot, meg szklerózis multiplexet. Azt is teljesen bemagyaráztam, már-már majdnem beletörődtem, aztán eszméltem fel, hogy igazából miért is gondolom azt, hogy az van nekem? Azért mert zsibbad a kisujjam? Aham... szóval néha észbe kapok, de ritkán sajnos.
2020. júl. 10. 15:36
4/4 A kérdező kommentje:
Jaa és fullra a koronavírus tüneteit produkálom, háziorvoshoz be se mehetek, fel van sorolva 5 tünet amivel tilos a belépés, nekem mind az 5 megvan. Hőemelkedés,izületi fájdalom, köhögés, orrfolyás, rossz közérzet. De érdekes, a koronától egyáltalán nem félek, örültem hogy nincs suli azt kész. Ha el is kaptam, nem érdekel, mert vannak súlyosabb kórok is. Szóval most meg koronagyanúval a háziorvos nem fogad, tesztet akar csináltatni.
2020. júl. 10. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!