Vélemények a rasszizmusról?
mondjuk lehet az sokat segít, hogy nem "látszik", hogy roma vagy. barátnőmön sem látszik (csak anyai ágról roma), full fehér, nem is mondtam meg volna róla. viszont szerintem sokkal nehezebb dolguk van azoknak, akik "teljesen" azok, legalább is sokszor tapasztalom az ismeretségi körömben, hogy lenézik a cigányokat amúgy ismeretlenül
Az a baj, hogy nehéz túllendülni azon, hogy sokan általánosítanak, ugyanígy általánosítanak a romák is a Magyarokkal szemben.
Nekem, pedig rengetegszer átvertek, sosem volt bajom a romákkal, sikeresen be is költöztem egy zömében romák lakta településre, de már néha nagyon kell uralkodni magamon, hogy egykettőt ne küldjek el a halál f..szára.
És a vége az lesz: ugye megmondtam hogy rasszista vagy?
Szándékosan provokálják az ittlakókat, mintha szabályosan ki akarnák őket űzni innen.
Pedig rajtam kívül nem sokan támogatták jobban őket itt, de hát....ennyit ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!