Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki vagy te valójában?

Ki vagy te valójában?

Figyelt kérdés
Miért?

2020. júl. 4. 16:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Csak egy porszem a világegyetem mindenségében:)Kinek kard, Kinek hegy, kinek csiszolt gyémánt:)
2020. júl. 4. 17:18
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
11+És van akinek kavics.
2020. júl. 4. 17:20
 13/28 A kérdező kommentje:
10#Az aztán nem egyszerű,egy biztos amit a szimulátorban kell csinálni ahoz képest valóságban ugyan azt csinálni már nem egyszerű és nagyon fárasztó és kimerítő na meg persze élni sincs időd de hát ezt te már úgy is tapasztaltad.
2020. júl. 4. 17:48
 14/28 A kérdező kommentje:
11#Ez szép.
2020. júl. 4. 17:50
 15/28 anonim ***** válasza:

Egy fura alak. Annyi szorongás van bennem, hogy az egész életemre rávetette a bélyegét. Nincsenek emberi kapcsolataim. Se barátok, se barátnő. Nem is lehetnek, mert én én vagyok. El sem tudnám képzelni már az életem úgy, hogy számos órát vagy az egész személyes időmet/teremet megosszam/rááldozzam egy másik emberre. Még megdugni sem tudnék egy nőt, mert annyira szoronganék, hogy fel sem állna (és túl kicsi). Nincs bennem semmi kedvelhető, unalmas vagyok. Túl halk vagyok. Kövér is vagyok, senki sem vonzódott még hozzám. Csúnya a bőröm. A szemem és a hallásom is rossz.

Én vagyok a legrosszabb ember a világon.

Hogy miért? Nem látom az értelmét.

2020. júl. 4. 18:11
 16/28 A kérdező kommentje:
15#Ha van akaratod akkor teljesen mindegy ki vagy most mindenen lehet változtatni csak ki kell tartani is.
2020. júl. 4. 18:16
 17/28 anonim ***** válasza:
K**vára nem mindegy. Ez sablon szöveg. Az emberek lehetőségei sajnos korlátozottak
2020. júl. 4. 18:27
 18/28 A kérdező kommentje:

17#

Figyelj pl ha még be is meseled hogy nem tudsz le fogyni akkor igazából mondjuk ki lusta vagy,ebben aztán senki sem korlátoz ez csak a te döntésed, aztán ha erre is azt mondod hogy butaság akkor magadnak hazudsz.

2020. júl. 4. 18:37
 19/28 anonim ***** válasza:
79%

Minden fejben dől el!

Vagyis, ami gondolatok forognak a fejedben, és hiszed is!! azt fogod magadhoz vonzani, azt kapod!

Vagyis, ha azt gondolod, hogy a lehetőségeid korlátozottak, akkor valójában ezzel az igazsággal fogsz találkozni zsinórban!!! életed során.

Ha arra gondolsz, még a lehetetlen is megpróbálod, mert ha másnak sikerül, akkor sikerülhet neked is... és egyre több és több olyan eset lesz az életed során, amikor bármibe belefogsz, az sikerül. Hit és kitartás kérdése az egész!

Persze tisztában kell lenni önmagunk eddig nyújtott teljesítményével, és csak fokozatosan, lépésről, lépésre feszegethetjük saját határainkat.

2020. júl. 4. 18:54
 20/28 anonim ***** válasza:
2020. júl. 4. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!