Miert viselkednek igy az emberek? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre hogy ha a baratommal kezen fogva setalok akkor az osszes ember bamul minket az utcan,de nem tudom hogy miert.A multkor bementunk a mekibe es ott a penztaros csajszi is ugy bamult minket,hogy majd kiesett a szeme.Nem tartom magamat csunyanak de szepnek se😅 viszont azert megneznek jo paran,tehat ezert nem gondolom magamat annyira gaznak.(nem felvagni akarok ezzel vagy barmi ilyesmi) tehat nem tudom mi az oka annak ha kezen fogva megyek a baratommal hogy bamulni kell.Mas is tapasztalta ezt vagy csak en vagyok ilyen “szerencses”? 18/l2020. júl. 3. 22:52
1/7 anonim válasza:
*Azt vettem eszre hogy ha a baratommal kezen fogva setalok akkor az osszes ember bamul minket az utcan,de nem tudom hogy miert
Mert látszik rajtatok a boldogság. Az ilyet megérzik az emberek. Érezni, és látható, még akkor is ha nem viselkedtek tiszteletlenül, hanem csak egymás mellett sétáltok.
Sok sok évvel ezelőtt volt ilyenbe részem az akkori partneremmel.
2/7 anonim válasza:
A faszid nagyon ronda vagy sz.rul nez ki.
3/7 anonim válasza:
2 Kinek mi a szép, kinek mi a csúnya: relatív. Attól hogy torzan látod a világot, én sajna nem tehtek, az a te sarad.:D
4/7 anonim válasza:
3+ Ahogy Kevin Costner is van akinek helyes, van akinek csúnya. Nekem helyes:D
Minden esetre te belsőleg rút vagy, ez tény, kedves ketteske:D
5/7 anonim válasza:
2 Jah, és mindenki magából indul ki:D
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Amikor jó csajjal sétálgatok, engem is megnéznek. Nem fér a fejükbe, hogy egy ilyen ronda pasi mellett mint én, mit keres egy jó csaj. Lehet, hogy a te pasid is ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!