Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfi, aki nem csajozik,...

A férfi, aki nem csajozik, nem igazi férfi?

Figyelt kérdés
Nem ismerkedik. Ismerős lányokkal elbeszélget, de senkinél nem próbálkozik be. Nem bókol, nem nyomul, nem tesz szexuális célzásokat. Ettől kevésbé, vagy egyáltalán nem férfias? Rosszabb lesz a megítélése férfi, vagy női szemszögből?

2020. júl. 3. 00:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfi attól férfi hogy azt csinál amit akar és nem érdekli mások véleménye.
2020. júl. 3. 06:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki ferfi, hogy megfelel a tarsadalom elvarasainak.

Amugy nekem sincsen kesztetesem arra, hogy allat modjara szaporodjak. Nem keresem mindenaron a paromat, inkabb karriert epitek es kepzem magamat.

Ha elertem a kivant eletszinvonalat, akkor majd keresek valakit, akivel megoszthatom azt.

2020. júl. 3. 08:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#8 jól leírtad. Nem vagyok érzelmektől mentes, de nem érzem, hogy társra lenne szükségem. Egy kapcsolatom volt, annak is azért lett vége, mert hiányzott az egyedüllét. Az a bosszantó, hogy a munkatársaim ha látnak egy szép lányt, mindig beszólogatnak neki, anrégebbi kolleganőknél is minden héten bepróbálkoznak és mivel én nem csinálom ezt, arról susognak, hogy vagy meleg vagyok, vagy gyávaságból nem ismerkedem, pedig amúgy minden vágyam lenne. Nem értem, az miért nem jut eszébe senkinek, hogy jó nekem egyedül, nem akarok változtatni ezen. Mintha ez megvetendő lenne.

2020. júl. 3. 12:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,attól,hogy beszólogatnak a nőknek,nem kapcsolatot akarnak tőle,hanem megdugnák.

Általában az ilyen férfiakat visszautasítják a nők.Mert az ilyenekben semmi önkontroll nincs.Olyanok,mint egy kisgyerek.Megrekedtek a kamasz korban.

Mondjuk építőiparban,segédmunkások lehet ezért kicikiznek,de egy értelmiségi körben,szerintem pont az a ciki,ha valaki ilyesmit csinál.

2020. júl. 3. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Ezek szerint túl sok volt neked az a kapcsolat,sok együtt lét senki sem lehet egyforma maximum hasonlóak de minden egyes ember más,igaz mostanában már a világon inkább az olyan emberekre van szükség akik robotok vagy is minden utasítást megcsinálnak és nem különböznek gondolkodásban,ne gondolkodj csak csináld,te és én na meg persze mások még vannak ilyen helyzetben, egyszerűen mi nem olyanok vagyunk mint a robotok, nem állunk be a sorba vagy mások mellé és nem utánozzuk őket, egyszerűen csak azt tesszük amit akarunk nem erőltetjük más hülyeségét magunkra legalább is így kellene minden esetben cselekedni.

Ezek a kollégák már csak ilyenek,valamiről kell beszélgetni és b.szogatni legalább egy másik kollégát,de pl az a vicces hogy ahol dolgoztam ott mindenki ki beszélt mindenkit a háta mögött ami vicc én inkább csak hallgattam ha éppen ott voltam ezért is hagytam fel ezzel a munakörrel ahol sok emberrel vagyok együtt szeretem a magányt,nem bírtam azt sem hogy be szóltak,sok hülyeséget amit naponta nyomtak értelmetlen dolgokon veszekedtek ordítva ez a sok szöveg és hülyeség sokkal jobban le fárasztott mint sokszor a munka.

Szerencsére 2 kollégám van,van a főnököm akivel heti szinten párszor beszélek inkább csak telefonon nem b.szogat és van az irányítóm akivel jól ki jövök inkább csak üzenetben beszélünk és kapom az infót ha valami gond van akkor hívom csak vagy ő engem,itt szerencsére nem megy a marakodás maximum a viccelődés mint a főnöknél is.

Jó ez a magány és a kapcsolat is de én mikor haza megyek majd találkozom a családommal van mikor már sok az hogy velük vagyok,nem tudom pontosan miért? De jó azért velük lenni bár a testvérem gyereke néha már nekem nagyon sok ezért gyereket sem akarok,őszintén mondom hogy pár órát ha ki bírok vele,aranyos szép baba de egyszerűen nem megy.

Szerintem ha sikerül egy jó kapcsolatot találnod akkor ott mindent meg kéne tudni beszélni, kinek mire van szüksége?

Ha nem beszéltek meg semmit sem, problémáitokat akkor az nem vezet jó irányba, igazából egy darabig el lehet játszani hogy nem beszéltétek meg a problémát de ez nem vezet hosszú kapcsolathoz,ha neked magányra van szükséged akkor ezt el kell mondani annak a személynek akivel együtt vagy, muszáj megertenie és el fogadnia ha szeret.

Van akinek arra van szükség hogy egyedül legyen és olyan is aki a barátaival akar el menni ide és oda.

Sajnos az emberekbe bele van nevelve az hogy ha nincs kapcsolatod senki vagy,ha nincs gyereked senik vagy de ha van gyereked akkor már vagy valaki csak azt a gyereket rendesen fel is kell nevelni stb..

Sajnos ilyen ez a világ,el kell fogadni és le kell sz.rni tudom nem könnyű elfogadni ezeket a beszólásokat vagy a hátad mögött kibeszéléseket mert ott legbelül ez neked rossz de valahogy túl kell tenni rajta magadat amihez van hogy több idő kell.

2020. júl. 4. 00:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy nő azt mondta, hogy hiába jó a pasi az ágyban, ha nem tud kicserélni egy villanykapcsolót az nagyon lelombozó. Szerencsére jeleskedem a villanyszerelésben. :)

De ugyanez a nő mondta, hogy ha egy férfi a konyhában tevékenykedik, akkor nem érzi magát nőiesnek, mert az alapból női szerep, hogy főzni tudjon. Sajnos a főzés meg a kedvenc kikapcsolódási formám.

Innen jön a mondás, hogy egy nem dudás, meg egy dudás, nem fér meg egy konyhában. :D

2020. júl. 16. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék barátnőt, de esélytelen. 25 évesen még mindig szűz vagyok. Senki se tekint rám férfiként.
2021. máj. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!