Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért erőszakosak, agresszívek...

Miért erőszakosak, agresszívek, nagyképűek a túlsúlyos fiúk/férfiak? Miért nagyképűek és arrogánsok a túlsúlyos lányok/nők?

Figyelt kérdés

Én világ életemben dagadt voltam, az elmúlt két évben viszont rendszeres mozgással és a táplálkozásra való odafigyeléssel sikerült 16 kg-t fogynom, de még mindig van hátra egy min. 5 kg, szóval én sem vagyok vékony! (mielőtt valaki azt hinné, hogy egy dagadtgyűlölő provokátor vagyok.)

Dagadtként is mindig azt tapasztaltam, hogy amíg nálam ez az állapott visszahúzodottságot, félénkséget, szégyent vált/váltott ki, addig sorstársaim velem is rendszeresen erőszakoskodtak, aggresszívkodtak és arcoskodtak! Nem tűrnek ellentmondást, ha mégis van, akkor lökdösődés a válasz! A korosztály mindegy, már általános iskolában is erősen megfigyelhető a jelenség, de talán gimnazista korban a legerősebb, szóval nem csak a felnőtt férfiakról van szó.

Természetesen nem minden túlsúlyos ember ilyen, vannak pozitív tapasztalataim is!

2020. júl. 1. 09:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es jól mondja. A nagy darab emberektől félnek általában így megtehetik. Hiába nem kigyúrt hanem kövér, a legtöbb ember azt gondolja kemény. Nálunk a suliban a sovanyokat verték, a kövérek ott is erősnek számítottak.
2020. júl. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!