Mennyire meglepő az, hogy egy korábban skinhead, náci lány ennyire megváltozott és ma már antirasszista, meg BLM-es dolgokat posztol? Mi állhat ennek a hátterében?
Ismerek egy lányt régebbről, egy kemény, vagány csaj volt, acélbetétes bakancsban járt, tetoválást csináltatott, Radical Hungaryt meg ilyesmiket hallgatott, meg instagramra is ilyeneket posztolt, hogy “88” (ez ugye a Heil Hitlert jelenti) meg, hogy “én vagyok a farkas a bárányok közt” meg ilyesmiket. Elég félelmetes és vad lány volt akkor.
Ma viszont már kedves dolgokat posztol, hogy “mosolyogj, mert a mosolyod felvidít másokat”, “segíts másoknak” stb.. Ma meg már BLM-es posztokat is megosztott.
Érdekes amúgy, mi történhetett vele?
Emberfüggő.
Van egy lány ismerősöm, hasonló eset, csak mégsem: egy ideig óriási skinhead volt, már-már reklámozza, most pedig... posztolgatja a cigányzenét, és kinézetre is elég... megváltozott.
Az ő esetében a skinhead-es korszak szerintem inkább csak azért volt, mert egy összetartóbb közösség tagja akart lenni.
De amúgy, ha a kérdésben említett lány ilyen dolgokat nem csinál, akkor lehet, hogy valaki változásra bírta. Vagy tapasztalta, hogy az emberség nem származásfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!