Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem tűnik úgy, azok az...

Csak nekem tűnik úgy, azok az emberek rohadnak belülről a leginkább, akik a legrendesebbnek tartják magukat?

Figyelt kérdés

A hithű keresztény

Aki nem iszik, nem bulizik, nem dohányzik

Aki nem eszik húst

Aki nincs kivarrva, nincsen piercingje meg színes haja

Aki korán kel és fekszik

Akinek van "normális családja"

Aki alig feküdt le valakivel vagy szűz

Hogy mindig ezek az emberek a legelviselhetetlenebbek, a legítélkezőbbek, a legrosszabb társaság, akiknek a legbetegebb gondolatai vannak a többiekkel szemben és amíg a felsoroltak olyanok, amilyenek és teszik a dolguk, ezek az emberek csak verik a mellüket, hogy ők milyen jók

Személy szerint, mikor meghallom, hogy valaki azzal jön, hogy hol tartóztatja meg magát, már menekülök.

2020. jún. 29. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Itt most nem a jóról, vagy a rosszról van szó, hanem arról, hogy ki mert, vagy tudott a normáktól, a ránk kényszerített képektől eltérően, a saját útját járva élni. Hát persze, hogy rohadunk, rohadnak, akik nem, vagy későn világosodtak meg. Az már más napra tartozik, hogy kinek van önkritikája ezt bevallani, akár saját magának, hogy elba@ta az életét, de attól még nem rossz, vagy jó valaki. Azokat a rohadékokat kellene büntetni, akik megmondják hogy élj, mit csinálj, vagy még rosszabb, amikor megmondják, hogy nem csinálhatod azt, amit csinálsz, de nem mutatnak pozitív, járható alternatívát, amikor a fél életed azzal telik, hogy elkezdesz merni megmozdulni, nemet mondani, hangosabb lenni, szeretni önmagad, ez szokott átcsapni szélsőségesnek tűnő viselkedésbe, mert kimaradt fiatal korodban, hogy kiadd a dühödet, így feldolgozni sem tudtad azt. 46 évesen tudom már mit csinálnék, azokkal akik meggátoltak a fejlődésben, akik rám szóltak ha örültem, énekeltem, de nem adtak mást helyette csak gátlást ( "kedves" osztályfőnök...)stb, stb, stb... gyerekem sem lett, éppen ezért, mert vagy 30 évnyi lemaradásom volt/van. Ez ellen már nem tudok tenni, elfogadtam, beletörődtem a sorsomba, és megpróbálom a lehető legpozitívabbat kihozni belőle. Hogy Jim Carrey szavaival éljek: "Tudja mit csinálok most?-Mit?-Semmit, mert ha perre viszem az ügyet az elfogja vinni egy csomó időmet, maga meg úgy se jönne el, ha meg megitélik nekem akkor meg úgy se fizetne, úgyhogy csak annyit tehetek hogy dühöngök, mint egy idióta barom, aztán nagy levegőt veszek és lenyelem a békát" :D
2020. jún. 29. 16:32
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Kezeltessed magad, mert nagyon nárcisztikus és társadalom ellenes, agresszív a gondolkodásod.

Szomorú lehet ennyi gyűlölettel élni másokkal szemben.

2020. jún. 29. 16:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Na, egyből én vagyok a beteg, nyilván. :D
2020. jún. 29. 16:44
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem zárja ki a nem létező piercing/tetkó és a hasonló dolgok amiket felsoroltál, hogy valaki egy tapló legyen.

Találkoztam már szerény emberrel is, aki valóban példamutató életet élt, és olyannal is, aki nem vetette meg a piát, sem a kábszert és egyáltalán nem volt valami empatikus, sőt kifejezetten tróger, pszichopata.

2020. jún. 29. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
20%
Nézőpont kérdése ez is... Mindenki használódik, van, aki pont, hogy a pia, drog, és társaitól jobban, mint egy magának való valaki.
2020. jún. 29. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Én egyetértek veled, sokáig én is lenéztem másokat (ebből pár igaz volt pl. tetkó).

Aztán rájöttem semmivel sem vagyok különb a többi embernél.

2020. jún. 29. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
85%
Ebből 3 igaz rám,de attól nem tartom magam,hú de rendesnek.Egy dolgot legalább megtanultam,attól hogy valakik közös tulajdonságon osztoznak,nem jelenti azt,hogy a többi tulajdonságuk is megegyezik.
2020. jún. 29. 20:26
 18/18 Hanna S ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül
2021. okt. 31. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!