Csak nekem tűnik úgy, azok az emberek rohadnak belülről a leginkább, akik a legrendesebbnek tartják magukat?
A hithű keresztény
Aki nem iszik, nem bulizik, nem dohányzik
Aki nem eszik húst
Aki nincs kivarrva, nincsen piercingje meg színes haja
Aki korán kel és fekszik
Akinek van "normális családja"
Aki alig feküdt le valakivel vagy szűz
Hogy mindig ezek az emberek a legelviselhetetlenebbek, a legítélkezőbbek, a legrosszabb társaság, akiknek a legbetegebb gondolatai vannak a többiekkel szemben és amíg a felsoroltak olyanok, amilyenek és teszik a dolguk, ezek az emberek csak verik a mellüket, hogy ők milyen jók
Személy szerint, mikor meghallom, hogy valaki azzal jön, hogy hol tartóztatja meg magát, már menekülök.
Neked, és a benned és a veled egy szellemiségű embereknek.
Egy ezos fuldoklik egy valódi keresztény mellett. Nem ujdonság, évezredek óta létező jelenség.
Értem mire gondolsz, és sokszor érzem úgy én is, hogy van alapja, de összességében nem merném ezt ilyen biztosan kijelenteni.
Az viszont tuti, hogy engem is taszítanak, idegesítenek az olyan emberek, akiknek semmiféle önkritikájuk nincs, és felsőbbrendűnek érzik magukat másoknál valami miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!