Fiúk, Férfiak! Ti borotváljátok/ gyantázzátok a mellkasotokat, hónaljatokat és fanszörötöket? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 13:30
2/9 anonim válasza:
Hónalj + első felem a cerka tövéig: gyanta havonta.
Zacsi + környéke: borotva hetente.
Kar, láb: marad szőrös.
48
3/9 anonim válasza:
Hónalj és zacsi környéke borotválva. Szeméremdomb és arcszőrzet rövidre nyírva, a többi gyári állapotban
4/9 anonim válasza:
Mellkast nem, hónaljat levágni szoktam, lent szintén.
24
5/9 anonim válasza:
Hónaljtól lefele ágyékig minden beretválva hetente. Végtagokat nem, az már túl sok meló lenne.
32/F
6/9 anonim válasza:
Nyaktól lefelé dzsungelharcos vagyok.
44F
7/9 anonim válasza:
Köldöktől lefelé 1mm-re hajvágóval, mellkast borotválom, mert úgy jobban látszik az izom. Végtagok természetesek.
8/9 anonim válasza:
En arcon kívül csak az intim régiót szőrtelenítem. Zacsit és a farkam tövét borotválom. Fölötte géppel letolom pár millisre.
9/9 anonim válasza:
Hajam kivételével mindent borotválok magamon. Karom és lábam is csupaszon szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!