Mindent abbahagyok, nincs kitartásom. Van visszaút?
Szia tudom hogy le leszek hurrogva,de álitólag a spanking-fenekelös ,,jatekoknak" nagyon sok mindenre van jótekony vphatasa lelkileg!
Lelki eredetü problemáid lehetnek!Sok esetben 1domina vagy dom jobb hatással lehet rád mint 1pszichomuki
Talán kevesebb dologgal kellene foglalkoznod egyszerre.Tehát elkezded a jogsit s befejezed-be akarod fejezni, addig mást nem csinálsz-kezdesz el, kivéve az egészségügyi dolgokat, az fontos.
Ez a lépésről lépésre haladás, mert 100kg-os hátizsákkal nem ugrassz a célba mondhatni csak megszakadva elakadsz az út elején valahol, mint vagy.
Így elérhetsz sikerélményt is, ami erőt ad a további tervekhez, annak megvalósításához.
Úgy tudsz változtatni, hogyha egyszerűen csak tudatosabban állsz ezekhez a dolgokhoz. Nem azt mondod, hogy hitel ügyintézni kéne, de jaj, meg fú, meg izé, hanem azt mondod, hogy holnap megyek és elintézem. Nem azt mondod, hogy elkezdem a jogsit, aztán majd lesz valami, hanem azt, hogy ha belegebedek is megcsinálom, mert egy csomó időm, energiám, pénzem benne van már.
Nekem az segít, ha látom a lelki szemeim előtt az eredményt. Pl. majd azt dolgozhatok, amit szeretnék, vagy hogy mekkora szabadság beülni az autóba és oda menni, ahova csak akarok. Esetleg megvenni a lakást, mert elintéztem a hitelt, vagy egészségügyileg rendben lenni és tevékenyen élni tovább az életemet, mert tettem magamért. Szüval a gondolkozásodat kell átalakítani, ami nyilván nem könnyű, hiszen ezt szoktad meg, de csak is rajtad múlik. Egy szaki max jó tanácsokkal tud ebben ellátni, de a problémádat nem fogja megoldani. Keress youtube-on olyan videókat, amik arról szólnak, hogy hogyan tudsz a szokásaidon változtatni. Rengeteg tartalom van fent.
6 Szellemi oldalról közelítsd meg a problémádat.
5-ös voltam.
Akadályoztatás és meghiúsításnál találod meg a választ.Főleg családi halmozottság esetén.
Szerintem nem jól fogod fel a helyzetet. Annyiféle élet van. Te pont azt fogod meg példaként, aki a szülők példás szorgalomra, akaratra és kitartásra neveltek. Hát elárulom, kevés ilyen van. Miért nem ahhoz hasonlítod az életed gondolatban, aki alkoholista, mély szegény szülők gyermekeként nőtt fel? Vagy árvaházban tengődött? Vagy éppen mindent kapott bántalmazott gyerekként, csak normális értékrendet nem?
Lehet, hogy a nagyszüleid nem voltak annyira tudatosak és lehet, hogy te emiatt hátrányból indulsz, de csak is te tehetsz azért, hogy ezt a hátrányt előnyöddé kovácsold és mégjobban küzdj, mint az, aki készen megkapta az alapokat a neveltetésével. Az ember akkor lesz büszke magára, ha a saját maga számára kitűzött célokat eléri. A saját célokért éri meg küzdeni és ezekért képes is menni az ember a végtelenségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!