Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretik ilyen sokan a...

Miért szeretik ilyen sokan a nyarat?

Figyelt kérdés

Még csak most kezdődött a nyár, de ez a 32 fok elviselhetetlen számomra.

Örülnék ha mindig esne az eső vagy a hó.

2020. jún. 28. 18:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
22%

Csak előadják hogy nekik minden jó, minden így tökéletes.

Még ők se hiszik el.

Vagy 0/24 nem csinálnak semmit.

2020. jún. 29. 07:08
 22/36 anonim ***** válasza:
78%

Én se szeretem.

Nem lehet futni menni, túrázni a melegtől.

Szerencsére sok helyen van klíma, különben én rosszul lennék a melegtől. Vérnyomás leesése, gyengeség stb.

Az én szervezetem ilyen. Szerintem meg az nem normális, hogy télen 25-26 fokban ülnek emberek pulcsiban és fullasztó, egészségtelen elhasznált levegőben, ahol aznap még nem volt nyitva az ablak...

Nyaralni nem járok, mert se pénzem, se nincs kivel és 1-2 napos utacskáknál többre nem vágyok. De ha vágynék is, akkor is túrázós, városnézős valamire, ami számomra 25 foknál több esetén elképzelhetetlen.

Gyerekem nincs és nem is akarok, mert szerintem nem ez z élet egyetlen öröme vagy célja manapság.

Egyedül azt szeretem a nyárban, hogy sokáig van világos, hosszan kint lehet lenni a szabadban ülve is és minden zöld.

De ha minden zöld lenne, sokáig lenne világos és 0-10 fok között lenne, talán annak is örülnék.

2020. jún. 29. 08:05
 23/36 anonim ***** válasza:
61%

Fázós vagyok, a meleget jobban bírom. Több ideig van világos, ha lehűlt, sem hűlt le túlságosan. Több a napfény.

Én kövér vagyok és izzadós, de mégis a nyarat szeretem jobban. Fizikailag rosszul érintett már gyerekkoromban a tél, a hideg, a sötétség.

Sajnálom azokat, akik ezen is képesek vitatkozni, és azt hiszik, csak összevissza hazudozunk, mert a nyarat szeretjük jobban.

2020. jún. 29. 08:26
 24/36 anonim ***** válasza:
35%

Én meg pont azt szeretem a téli évszakokban hogy folyamatosan sötét van. Meg nincs 50 fokos halálos sugárzás.

Mi abban a jó hogy folyamatosan világos van meg meleg?

2020. jún. 29. 08:39
 25/36 anonim ***** válasza:
64%

"Sajnálom azokat, akik ezen is képesek vitatkozni, és azt hiszik, csak összevissza hazudozunk, mert a nyarat szeretjük jobban."

Még ennyi reakciót sem érnek meg, ezek csak trollok :)

2020. jún. 29. 09:21
 26/36 anonim ***** válasza:
62%
Már ha többen vannak, és nem egyetlen hülyegyerek irkál.
2020. jún. 29. 09:21
 27/36 anonim ***** válasza:
34%

Előadták hogy a lakásban stabil 25 fok télen nyáron, kocsiban 25 fok télen nyáron.

Az irodából meg csak akkor mennek ki amikor el kell sétálni a kocsihoz.

Úgy meg már egész kellemes az 50 fok :)

Mi vinnyogtok legalább világos van!

Lehet menni nyaralni hát ez tiszta buli!!! :)))

Így hogy életükben nem érte napfény a fejüket nagyon kellemesnek tűnik.

Én ezeket ki raknám valamelyik sivatagba aztán élvezzék.

2020. jún. 29. 09:29
 28/36 anonim ***** válasza:
76%

Ezért utálom, hogy magyarnak születtem, mert a magyaroknak soha nem jó semmi, rinyálnak folyton. Komolyan, azon kell hajba kapni, hogy ki szereti a nyarat és ki nem, meg aki szereti, az vajon miért is szereti?

Emberek KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK, FEL TUDJÁTOK EZT FOGNI?

Ha én leírom, hogy imádom a málnát, akkor most, akik utálják a gyümölcsöket, vagy éppen csak az almát szeretik, akkor nekem fognak esni, hogy miért is szeretem a málnát?

Ennyi agyilag éretlen embert, komolyan? Nincs jobb dolgotok? Akik a sötétet szeretik, költözzenek fel északra pl. a finnekhez, vagy menjenek egy barlangba, de felőlem a föld alatt is élhettek.

2020. jún. 29. 09:38
 29/36 anonim ***** válasza:
38%

Igen, utolsó.

És ezért kell minden válaszomat minuszba pontozni.

Én is csak leírtam hogy nagyon utálom a meleget.

2020. jún. 29. 10:36
 30/36 anonim ***** válasza:
65%

Tiéd a 3. válasz is, amiben ez van, ugye?

"Azért mert hülyék."

És még te csodálkozol, hogy le vagy pontozva?

2020. jún. 29. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!