Miért szeretik ilyen sokan a nyarat?
Még csak most kezdődött a nyár, de ez a 32 fok elviselhetetlen számomra.
Örülnék ha mindig esne az eső vagy a hó.
3 klíma viccesen nézne ki, falfűtésünk/hűtésünk van.
Klíma azért talán már minden autóban található.
Strandolni aztán "nagyon drága", Ausztriába járunk (soproni vagyok), 3-5€ egy belépő.
Most ezen nem fogunk összeveszni, hogy ki milyen időt szeret!
Én három dolog miatt szeretem a nyarat (így ebben a fontossági sorrendben):
-Most este 7 óra van és világos. Télen ilyenkor már órák óta sötét.
-Látok zöldet! Persze egy havas táj is szép, de sokkal inkább a csupasz fák, a latyak, a köd, meg a kietlenség jut eszembe a télről, mert hó az alig van.
-Ki lehet menni a szabadba. Ezt azért raktam utoljára, mert 32 fokban tényleg nem jó kimenni a szabadba. De gyakrabban van a nyári hónapokban kellemes idő, mint télen. Időjárás szempontjából egyébként a májusok meg szeptemberek a kedvenceim, nekem sem a nagy hőség.
Minden évszaknak megvan a maga hülyesége, de ha ti nem tudjátok emellett látni a szépségeit, előnyeit is, akkor az bizony nem az évszak hibája.
Aláírom, hogy ez a gatyarohasztó meleg sokszor elég őrjítő tud lenni, pláne egy olyan könnyen izzadós típusnak mint én.
De amiért én nagyon szeretem a nyarat, az az, hogy:
- ilyenkor nem sötétedik be olyan korán
- a sok napsütés jót tesz a hangulatomnak
- kezdődnek a szabadtéri koncertek és fesztiválok időszaka, amiket imádok
- lehet végre használni a fürdők kültéri részeit is (csúszdákkal meg minden egyebekkel), az élővízes pancsolásról meg már nem is beszélve
- lehet végre szabadtéri programokat szervezni a barátokkal
- indulhat a nyaralás, kirándulás
- és hát igen, nem leszek álszent: a nők öltözködése is lengébb lesz ebben az időszakban, ami nagyon kedvező tud lenni a férfiszemnek
Ezektől függetlenül még mindig az ősz a kedvenc évszakom, de hiába húznám a számat, a nyár akkor is itt marad még 1-2 hónapig. Szóval miért ne koncentrálhatnék az előnyeire?
Tudod, megszoksz vagy megszöksz.
Persze hiába is magyarázom ezt, mert aki kvázi a szobájában ülve éli le az életét és semmi társasági élete nincsen, az úgysem fogja ezeket megérteni és átérezni.
26/F
Imádom a nyarat. Augusztusban születtem, szeretek a strandon kint úszni, szeretem a meleget, a zöld természetet, kint a tóparton lenni, szeretem mikor kevés ruha van rajtam és nem nagybundában vagy pulóverben kell az utcán lenni, szeretem a nyári gyümölcsöket, madarak csivitelését, a nyári zivatarok utáni szivárványt.
Juj, nincs klímám, nem járok luxus helyekre nyaralni, kirándulni, a közeli erdő is teljesen megteszi, meg a városi strand. Nem tudom, hogy nálatok mennyi a strandbelépő, de nálunk 1600 ft egész napra egy felnőttnek. De ha mondjuk 3000 Ft, akkor ez téged heti szinten földhöz vág? Hisz ma már a strandok elfogadják a SZÉP-kártyát is, azzal is lehet fizetni. Nem a kifogásokat kell keresni, ez nem luxus dolog.
Még azokat is utálom akik bármi pozitív dolgot le tudnak írni a nyári hőségről.
0 foknál kezdődik az élet, az embernek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!