Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túl durva voltam?

Túl durva voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma elég fura dolog történt velem. Egymagamban álltam egy bevásárlóközpontban, vártam valakit. Úgy két méterre megállt egy nő a kislányával, a kislány úgy 5-6 éves lehet. Anyuka telefonált, a kislány meg odajött hozzám és minden előzmény nélkül azzal a felkiáltással, hogy "utálom a fiúkat", lábon rúgott.

Jól szituáltak voltak, elébe menve annak, hogy származás kérdése-e, ami történt.

Na nekem erre kicsúszott, hogy "rúgdosd a k... babáidat", és felé köptem, pont a hajába ment.

Anyukát meg leráztam azzal, hogy nevelje meg a gyerekét, bár most inkább a háziállathoz hasonlít.

Úgy érzem, elvetettem a sulykot, de leszállt a lila köd.

2020. jún. 28. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Megérdemelte a kis takony 😆
2020. jún. 28. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
Ezért utálom a gyerekeket...
2020. jún. 28. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Mennyi idős vagy kérdező?
2020. jún. 28. 16:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Megjelent a másik oldal is, akik azért hál Istennek belátják, az ártatlan gyermek romantikája baromság.

9-es. Nem a fizikai fájdalom a lényeg (amúgy nem fizikailag nem fájt), hanem a büszkeség. Cukrot kellett volna adnom neki és meghívni ebédre? Nem hiszem.

2020. jún. 28. 16:20
 15/20 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, lány. Senkit nem pontoztam se le, se fel.

11-es köszi az ötletet, inkabb letaknyoznom kellett volna leköpés helyett. 🤣

2020. jún. 28. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Öhmm, ha lány vagy, akkor miért rúgott meg azzal az indokkal, hogy "utálom a fiúkat"? 🤔
2020. jún. 28. 16:38
 17/20 A kérdező kommentje:

Eh, ha itt kérdést teszel fel, mindig bele kell menni a részletekbe... 🤣🤣

Elég fiús lány vagyok, rövid, fiús haj, fiús öltözék, stb. Leszbi is vagyok.

Szerintem ezek miatt fiúnak nézhetett.

Köszi a válaszokat, leszámitva az alpáriskodókét...

2020. jún. 28. 17:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Troll vagy. Ez a kérdés egy hülyeség. Van sok neveletlen gyerek, de ezt így nem tudom elképzelni. Nincs olyan gyerek aki ennyire ostoba lenne, és ezt meg is merné tenni, inkább egy vele hasonló korú kisfiúval szívózna, nem egy felnőttel. És azért gáz ez az egész, mert lehet, hogy anyuka nem tudta volna hogyan kérjen bocsánatot, de ezek után egy normális anya is felháborodott volna. Már ha megtörtént ez, de szerintem csak kamuzol. Ha csak szólsz az anyjának, már az is elég lett volna, de te ezt választod, hát nem vagy jobb a gyereknél. Pedig engem is idegesítenek a neveletlen kölykök.
2020. jún. 28. 20:53
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Tragikomédia.
2020. jún. 29. 03:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Te vagy a "nem jól szituált".
2020. júl. 6. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!