Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túl durva voltam?

Túl durva voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma elég fura dolog történt velem. Egymagamban álltam egy bevásárlóközpontban, vártam valakit. Úgy két méterre megállt egy nő a kislányával, a kislány úgy 5-6 éves lehet. Anyuka telefonált, a kislány meg odajött hozzám és minden előzmény nélkül azzal a felkiáltással, hogy "utálom a fiúkat", lábon rúgott.

Jól szituáltak voltak, elébe menve annak, hogy származás kérdése-e, ami történt.

Na nekem erre kicsúszott, hogy "rúgdosd a k... babáidat", és felé köptem, pont a hajába ment.

Anyukát meg leráztam azzal, hogy nevelje meg a gyerekét, bár most inkább a háziállathoz hasonlít.

Úgy érzem, elvetettem a sulykot, de leszállt a lila köd.

2020. jún. 28. 15:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%

"rúgdosd a k... babáidat", és felé köptem, pont a hajába ment."

Egyik kutya, másik eb.

Te sem vagy különb, mint akik megtámadtak.

2020. jún. 28. 15:55
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
A gyerek az egy gyerek. Neveletlen. Te viszont egy suttyó paraszt vagy, minden köpködő az. Fúj.
2020. jún. 28. 15:57
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

Mi az, hogy leköpsz egy gyereket?!

Elkáromkodod magad, leugatod az anyukát, rendben, erre elmondható, hogy elvesztetted a kontrollt.

Gondolkozz már...

2020. jún. 28. 15:59
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Igen, kicsit durva voltál, ő csak egy gyerek, valszeg azt sem tudja mit mond... Neked lehetett volna több eszed.
2020. jún. 28. 16:00
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
😂😂
2020. jún. 28. 16:06
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
Te egy jo nagy nyomorek vagy
2020. jún. 28. 16:08
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
Talán a köpés egy kicsit sok volt, de amúgy jól tetted. Mi az, hogy nekiáll rugdosódni idegen embereket? És akkor tapsikoljunk örömünkben, mert még gyerek? Attól még meg lehetne nevelni, vagy ha bunkóságot csinál, akkor igenis visszavágni. Ha felnőttkorában teszi ugyanezt, mert gyerekként semmi következménye a tetteinek, akkor ennél még durvábban fogja visszakapni.
2020. jún. 28. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
67%

:'D Ez hatalmas! Megérdemelte!

Alig várom, hogy a véranyukák lepontozzanak. :}

2020. jún. 28. 16:11
 9/20 anonim ***** válasza:
8%
Te ekkora egy gyenge szar vagy hogy egy 5 eves kislany rugasa faj?Nem neki,hanem a sajat anyadnak kellett volna megnevelnie te nyomorek,en pofanbasztalak volna ha a gyerekemet rugdosod
2020. jún. 28. 16:12
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

XDDDD es vagod lepontozza aki nem ad neki igazat a tobbieket meg fel.

Kibaszooott cringe vagy tesooo asd mar el magad

2020. jún. 28. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!