Zavarba jött a pasi? Vagy ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Párszor ez megtörtént, és elgondolkoztam mi lehet az oka. Tegyük fel elsétál mellettem, egymásra nézünk, és kinyitja kicsit a száját (azt hinném köszönni fog, de nem) és ennyi. Aztán köszönök, és ő is vissza.🤷♀️2020. jún. 27. 17:01
1/15 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el, hogy felnőtt nőknek egy ilyen semmit mondó dolgot nem tudnak a helyére tenni, és egyáltalán megjegyeznek. Singli vagy? ez azért van? Nem értelek, kifejtenéd?
2/15 anonim válasza:
Levegőt vett a száján keresztül.
3/15 anonim válasza:
#1 Komolyan nem hiszem el, hogy felnőtt férfiak egy számukra ennyire semmit mondó kérdés alá beoffolnak egy haszontalan, általánosító választ.
Kérdező, sok minden lehetett. Lehet hirtelen azt hitte, ismer, de csak összekevert valakivel. Lehet rád akart köszönni, de zavarba jött. Sok magyarázata lehet.
4/15 A kérdező kommentje:
Majdnem minden nap találkozunk, ezért tudja ki vagyok. Köszi ha valaki normálisan válaszol. :)
2020. jún. 27. 17:08
5/15 anonim válasza:
Semmit nem jelent :D
Akart köszönni, aztán te megelőzted.
6/15 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy szerelmes beléd.
Ezt akartad hallani?🤣
7/15 A kérdező kommentje:
Nem fogom soha megérteni hogy lehet embereknek olyan keserves élete, hogy abban leli örömét hogy gyakorin sértegessen idegeneket 🤣🤣🤣 vicc remélem feldobta a napotokat hogy most milyen jól megmondtátok!🤣
2020. jún. 27. 17:31
8/15 anonim válasza:
Jaja, csak ez lehet a jó válasz. :D Szerelmes! Imád! El akar venni feleségül és örökre együtt maradtok, örökké hűséges lesz, mert te vagy a legkülönlegesebb királylány a világon és melletted minden férfi megváltozik és jó útra tér.
9/15 anonim válasza:
8: Szerintem neked van keserves életed, ha ebbe már belelátsz valamit :)
10/15 anonim válasza:
Szerintem semmit. Velem is elo szokott fordulni, semmi nincs olyankor a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!