Mi volt életed legnagyobb hazugsága? Egyszeri vagy rendszeres is lehet!
Nekem hónapok óta megy. A családomnak és barátaimnak arról, hogy mi történik velem igazából. Teljesen új ember lettem egy bizonyos dolognak köszönhetően, és "kérik a sikerreceptem". Nem önzőségből nem mondom el nekik, megvan rá az alapos és (számomra megdönthetetlen) indokom, amit senkiért és semmiért sem fogok felfedni. Nonszensz amit leírtam, azzal tisztában vagyok.
De objektívebben: Hazudok mindenkinek akit ismerek, mert azt a látszatot akarom (viszonylag nehezen) megtartani, hogy olyan vagyok, mint amilyen korábban voltam.
Végülis működik, nem faggatóznak már, aki meg így ismert meg, rá sem kérdez. Ennyiből szerencsés.
A ti életetekben mi ez / mik ezek a hazugságok?
Az, hogy a legjobb barátom nem csak simán a legjobb barátom, hanem "extrákkal". Én szingli vagyok, nem csalok meg senkit, de ő nem.
Egyébként nem szoktam hazudni soha, teljesen őszinte vagyok. Ezt is elmondanám szívem szerint, csak nem az én titkom, nem csak rólam szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!