Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon miért vannak oda olyan...

Vajon miért vannak oda olyan sokan ezért az emberért?

Figyelt kérdés

Van egy hmm, hát barátom, majdnem huszonöt éve ismerem. Mindamellett, hogy masszív alkoholista és testi fogyatékos is, végtelenül buta ember. Ezek még nem is tragédiák (az alkoholizmust leszámítva), de mellette meg iszonyatosan idegesítő is. A legkomolyabb témái az életben: pna, fsz, fingás, böfögés, pisa, kaka, egyéb testváladékok. "Hú de büdös vagyok (mondja magáról)". Ha megyünk a Bimbó úton erről kizárólag csak a mellbimbó jut eszébe. Elképesztően indiszkrét, mondjuk elmondod neki, hogy (csak példa), az aranyereddel orvoshoz kell menned, véletlenül összefutsz vele az utcán, nyilvános helyen, elkezd üvölteni, hogy "Na mi volt az aranyereddel?". Nem viccből csinálja, egyszerűen nem tudja, hogy mit jelent az, hogy diszkréció, ötven évesen. Állunk a buszon múltkor. Az egyik megállóban ül a padon egy feltűnően csinos nő, testhezálló sport ruhában, telefonját nyomogatja. Ez meg megszólal a buszon: "- Hú, hogy dudorodik a puncija." Nem suttogva, bár ez még úgy sem volna helyénvaló, hanem szinte felüvölt.

Nem csinál semmit egész nap, segélyen van, a "nem" szót pedig nem érti. Felhív telefonon, mondom neki, figyelj dolgozom (vele ellentétben három munkahelyen is), majd visszahívlak, de csak elkezdi mondani, hogy de csak egy mondat. De nem tér a lényegre, hanem borzalmas körmondatokban elkezd köríteni. Például:

- Csak azt akarnám mondani, nem fontoskodás, csak azt vettem észre, de nem kell ám ezt mondani senkinek, mert nehogy valaki ideges, legyen, szóval az volt, hogy mentem az utcán, égette a bőrömet a hold, és akkor az történt, miközben vettem elő a cigimet, és nem találtam a gyújtómat...

- Térj a lényegre!

- Ja-ja, szóval azt akarom mondani, de tényleg nem fontoskodás, és nem is akarom, hogy az illető megsértődjön...

- Rátérnél a lényegre!

- (És akkor harmadszor is belekezd az értelmetlen körmondatba.)

- (Ekkor én már üvöltök.) Térj már rá a lényegre bszdmeg!!!

- Jól van, ne idegeskedj!

Mindezek ellenére elég sokan ajnározzák, úgy nyalják a seggét, mint ha kötelező volna. Csak arra tudok gondolni, hogy szánják.

2020. jún. 26. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Magad írtad, hogy a barátod, ezek szerint a barátaidat nem szereted? Szomorú :(

Igen, az önreflexió fájdalmas. Könnyebb hőzöngeni, mint megtenni. Én személy szerint nulla érzelmi intelligenciát látok azoknál az embereknél, akik inkább itt szidnak másokat habzó szájjal,mint hogy szembenézzenek a saját hibáikkal és kizárják a kártékony embereket az életükből. Szánlak, mert szánom a tehetetlen embereket, de több energiát nem fecsérelek rád, hasztalan.:)

2020. jún. 27. 11:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Funkcionális analfabetizmus felhágott a legmagasabb szintekre! Ezt írtam: "Van egy hmm, hát barátom (...)". Nem értetted? Hát persze hogy, nem, nem vagy azon a szinten. Én meg azt nem értem továbbra sem, hogy akár barátom, akár nem, hogyan jött le neked, hogy utálom, vagy szeretem, illetve hogy akár barátom, akár nem, mi köze annak ahhoz, hogy szeretem-e, vagy sem? Várom a választ, de nagyon!
2020. jún. 27. 11:32
 13/17 anonim válasza:
100%

Kérdező, szerintem ne vitatkozz ezzel a 6-8-11-el. Láthatóan teljes fogalmi zavarban van a kérdést illetőleg, valószínűleg fel sem volt képes fogni, és csak kötekedni akar, bár még azt sem csinálja túl jól...

Az emberi érzelmek sokkal összetettebbek annál, amit ez a 6-8-11 magyaráz, hogy "szeretem, nem szeretem". Valószínűleg azért gondolja, hogy ennyire egyszerű ez, mert ő maga is érzelmileg ennyire egyszerű. Ahogy írtad kérdező, nem az a szint.

2020. jún. 27. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a 11-es elfogadhatónak tartja a nők szexuális tárgyként történő kezelését, és nyilvános megalázását ("- Hú, hogy dudorodik a puncija."), talán szereti ő is az altesti dolgokat ("pna, fsz, fingás, böfögés, pisa, kaka, egyéb testváladékok"), esetleg még gerjed is ezekre. Vagy ő is olyan, hogy elmondasz neki bizalmasan valamit ("az aranyereddel orvoshoz kell menned"), és azonnal kikürtöli mindenkinek. Lehet, hogy ezért védi ennyire a kérdésben szereplő, látatlanban is rém idegesítő alakot.
2020. jún. 27. 11:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Tizennégyes, ezen már én is elgondolkoztam, aki véd egy ilyet, az vajon egyetért annak a nézeteivel is? De gondolom igen, különben miért védené ennyire?!?
2020. jún. 27. 12:03
 16/17 anonim válasza:
100%
Hát, 6-8-11, ebbe jól belemásztál. :) Innentől kezdve elég nehéz lesz kimagyaráznod, hogy miért védesz egy ilyen gusztustalan alakot. Pedig szerintem te nő vagy. De ha egy ilyen kvázi szexuális zaklatót védesz, és tényleg nő vagy, na az aztán über ciki. Mondjuk ha férfi vagy, akkor is az.
2020. jún. 27. 12:13
 17/17 anonim válasza:
:)
2020. júl. 21. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!