Vajon miért vannak oda olyan sokan ezért az emberért?
Van egy hmm, hát barátom, majdnem huszonöt éve ismerem. Mindamellett, hogy masszív alkoholista és testi fogyatékos is, végtelenül buta ember. Ezek még nem is tragédiák (az alkoholizmust leszámítva), de mellette meg iszonyatosan idegesítő is. A legkomolyabb témái az életben: pna, fsz, fingás, böfögés, pisa, kaka, egyéb testváladékok. "Hú de büdös vagyok (mondja magáról)". Ha megyünk a Bimbó úton erről kizárólag csak a mellbimbó jut eszébe. Elképesztően indiszkrét, mondjuk elmondod neki, hogy (csak példa), az aranyereddel orvoshoz kell menned, véletlenül összefutsz vele az utcán, nyilvános helyen, elkezd üvölteni, hogy "Na mi volt az aranyereddel?". Nem viccből csinálja, egyszerűen nem tudja, hogy mit jelent az, hogy diszkréció, ötven évesen. Állunk a buszon múltkor. Az egyik megállóban ül a padon egy feltűnően csinos nő, testhezálló sport ruhában, telefonját nyomogatja. Ez meg megszólal a buszon: "- Hú, hogy dudorodik a puncija." Nem suttogva, bár ez még úgy sem volna helyénvaló, hanem szinte felüvölt.
Nem csinál semmit egész nap, segélyen van, a "nem" szót pedig nem érti. Felhív telefonon, mondom neki, figyelj dolgozom (vele ellentétben három munkahelyen is), majd visszahívlak, de csak elkezdi mondani, hogy de csak egy mondat. De nem tér a lényegre, hanem borzalmas körmondatokban elkezd köríteni. Például:
- Csak azt akarnám mondani, nem fontoskodás, csak azt vettem észre, de nem kell ám ezt mondani senkinek, mert nehogy valaki ideges, legyen, szóval az volt, hogy mentem az utcán, égette a bőrömet a hold, és akkor az történt, miközben vettem elő a cigimet, és nem találtam a gyújtómat...
- Térj a lényegre!
- Ja-ja, szóval azt akarom mondani, de tényleg nem fontoskodás, és nem is akarom, hogy az illető megsértődjön...
- Rátérnél a lényegre!
- (És akkor harmadszor is belekezd az értelmetlen körmondatba.)
- (Ekkor én már üvöltök.) Térj már rá a lényegre bszdmeg!!!
- Jól van, ne idegeskedj!
Mindezek ellenére elég sokan ajnározzák, úgy nyalják a seggét, mint ha kötelező volna. Csak arra tudok gondolni, hogy szánják.
"Az meg egészen elképesztően érdekes, hogy olyan ember akar kioktatni emberi érzésekről, akinek gőze sincs arról, hogy mi a különbség az említett szeretet - utálat valamint az idegesítés között."
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!