Más is gondol ilyenekre? Ez normális?
Figyelt kérdés
Néha arra gondolok, hogy bárcsak rossz dolgok történnének velem.
Van, hogy azért, hogy egy kicsit figyeljenek rám és olyan is van, hogy csak mert azt szeretném, hogy rossz legyen nekem.
Például bárcsak eltörne a lábam, vagy valamilyen veszteség érjen engem, azért, hogy érezzem a fájdalmat.
Más is szokott ilyenekre gondolni?
Álltalában, hogyha nincsen semmilyen fájdalom az életemben, akkor hiányérzetem van. Úgy érzem, hogy szükségem van arra, hogy fájjon valami lelkileg vagy fizikailag.
Nem szoktam ezek érdekében semmit se tenni, csak gondolatok.
2020. jún. 26. 19:01
1/6 anonim válasza:
Ha nem teszel érte semmit, addig jó.
Milyen kapcsolatban állsz a rokonaiddal és a barátaiddal? Párod esetleg van? Munkahelyi gondok esetleg? Ezeket jó volna tudni.
2/6 anonim válasza:
Gondoltam már én is ilyenre. Abban az időszakban nagyon szomorú és magányos voltam, olyan boldogtalan hogy nem lehet kifejezni. Eszembe jutott, hogy bezzeg ha történne velem valami, hogy rohannának az adott emberek. De nem ér annyit. Aki épségben nem értékel téged, az betegen, sérülten se fog. Max rohan, mert fél nehogy őt vonják felelősségre ( ha mondjuk rokon az illető), de meglásd ahogy felépülsz minden folytatódik ugyanúgy. Én az anyámmal kapcsolatban éreztem ezt, jutottak eszembe ilyen gondolatok régebben. Nem szeret engem és jól esett néha elgondolkozni azon, ha valami baj érne akkor rohanna, meg aggódna értem. De valójában nem miattam aggódna, hanem hogy bajba kerül mert nem vigyázott a gyerekére.
4/6 anonim válasza:
En is ilyen vagyok csak en tettem is dolgokat
5/6 anonim válasza:
normális , de innen már csak pár lépés a münchausen szindróma
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem normális:/ pedig depis alkat vagyok de nem akarom magam sajnaltatni. Depit is max azért mondom hogy ne ítélkezzen felettem, hagyjon békén az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!