Sznalmasnak talaljatok ezeket a "legyél te is gazdag, boldog" influencereket?
Az a baj, hogy sokan fogalomzavarban élnek. Gazdag ember az, akinek van egy nagyobb vagyona, amely olyan életszínvonalat teremet számára, amit simán megengedhet magának. A legtöbb ember azonban nem gazdag akar lenni, hanem a gazdagok életszínvonalán akar élni, de vagyon nélkül. Ami elég nagy csapda hosszútávon. Megvenni a kütyüket, drága holmikat többnyire hitelből vagy az életszínvonalad inflációja árán. A ház tele minden sz.rral, de megtakarítás, befektetés nuku.
Sajnos a celebek, vloggerek ezt mutatják az átlagembernek. Cégek szponzorációjából villognak a nagy semmire, az emberek meg csorgatják a nyálukat és rohannak megvenni mindet. Egyenes út a szegénység felé.
Első a vetés, utána jön az aratás. Próbáld meg felcserélni!
Nem ismerem a szóban forgó influenszereket, de nekem például rengeteget jelentett, amikor azt láttam, hogy nálam nem különösebben tehetséges emberek érnek el olyan dolgokat, amelyeket én addig nem tartottam reálisnak.
Ma már annak tartom, és meg is van az eredménye. Mint példa, sokat jelentett az, hogy bemutatták, mivel mit lehet elérni.
Persze ez nem a milliós konyhák mutogatásáról szól, hanem arról, hogy konkrétan milyen tevékenység az, ami számukra nagyon jövedelmező, és annak űzéséhez milyen készségekre és módszerekre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!