Hogyan lehet megnyugodni?
Mi okozza a szorongást?
Sportolsz?
Szexuális életed van / volt?
Mit tanulsz?
Ha dolgozol, mit dolgozol?
Hány éves vagy?
Mi a nemed?
Milyen a magánéleted?
Baráti kapcsolataid?
Ez egy tényközlés volt amit leírtál. Lehet adni tanácsot, de nem igen fog működni. A pontos segítségért még lehetne írni sok sok kérdést, de ha gondolod, írd meg privátban a válaszokat, és valamit összehozunk neked. Az esetek nagy részében beváltak másoknak a tanácsaim, talán te is közéjük fogsz tartozni.
Ez tényleg nagyon-nagyon sok mindentől függ, de én is küzdök szorongassal, úgyhogy pár tippet leírok, ami nekem segít:
- délután már nem iszom koffeint
- este edzés, vagy legalább egy séta, hogy lefáradjak
- ha éjjel felébredsz, ne fetrengj félálomban, hanem inkább olvass egy cikket, vagy valami
- valeriana relax tabletta nekem sokat segített, ez teljesen természetes cucc, nézz utána esetleg
- egészséges étkezés
Tudom, hogy ez lelki eredetű, de ha fizikailag sikerül rendben tartani magad, az kihat a lelki állapotra is.
Köszönöm a válaszokat!
Hébe-hóba sportolok. Sokszor elkezdem megnyugvás reményében, aztán abbahagyom.
Kapcsolatban élek, de a libidóm szinte teljesen megszűnt.
21 éves fiú vagyok, egészségügyi szakon tanulok. Nyárra munkát keresek, de ettől is szorongok.
Barátaim nincsenek, a családommal jó a kapcsolatom.
Régebben is volt szociális fóbiám, de úgy két éve már szinte folyamatos a szorongás, nem csak társaságban.
velem is ez van. néha azzal oldom meg,hogy sorozatot nézek vagy olvasok,de nagyon sokszor nem köt le és csak mégjobban felemésztenek a gondolataim. szerintem az éjjeli séták is jók lehetnek. régen nekem ez nagyon bevált,de azóta már sokkal veszélyesebb lett ez a környék így már nem tudok csak úgy kint sétálni éjjel. esetleg igyál teát,engem az mindig lenyugtat.
a korán kelést is ajánlom. úgy érzem reggel a legfrissebb az ember és ekkor sportolj egy kicsit vagy menj ki a szabadba.
esetleg beszélhetsz egy szakemberhez is. ő egyértelműen tud adni konkrét tanácsokat,esetleg gyógyszert is kaphatsz (bár én nem szeretem a gyógyszeres megoldásokat,de én is kell szedjek erre-arra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!