Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyeseknek miért derogál...

Egyeseknek miért derogál jobbá válni mint akik jelenleg?

Figyelt kérdés
Miért az adott körülményeikhez illő dolgokat/embereket választják/érik be velük ha adott a személyes fejlődés lehetősége, mégsem élnek vele? Mintha ördögtől való lenne a jobb emberré válás.
2020. jún. 23. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nehéz kilépni a komfortzónából... A langyos fos legalább biztos, ismert, míg a változtatással ismeretlen dolgok jönnek, így azok félelmetesek.
2020. jún. 23. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem derogál feltétlenül, fel sem merül benned, hogy valaki elégedett lehet, nincs igénye változásra, vagy nem ismeri fel a lehetőséget.
2020. jún. 23. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Engem nem zavar, hogy ilyen vagyok, mást akkor miért? Ha pl valaki egészségtelenül él vagy utálja a munkáját vagy zavarja, hogy túlsúlyos, akkor persze, változtasson. De aki szereti azt, hogy ő is csak egy ember, aki mondjuk eljár szórakozni, nincs phd-je meg nem akar az atyaisten megfelelési kényszeres, feltűnési viszketegséges hétszentség lenni, akire mindenki szűzanyaként tekint, azt minek kell bszogatni és miért kell rá berágni, hogy nem egy áltökéletes szuperemberrel akar lenni, aki nap mint nap elítéli, amilyen most és meg akarja változtatni ahelyett, hogy csak jól éreznék magukat a saját értékrendjük szerint élve a maguk tökéletlen módján?

Hányingerem van a mindenkin ítélkező, emberi mivoltukat és jókedvüket is letagadó sikeremberektől.

2020. jún. 23. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
"Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, és attól, hogy a világ mégsem annyira szar. Vannak, akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is -, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít." (A jövő kezdete)
2020. jún. 23. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:

"ha ők feladják, mindenki veszít"

Utolsó,ezt elmagyaráznád?

2020. jún. 23. 19:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindenki aki körülöttük van, mert húzzák le őket is
2020. jún. 23. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sok ilyen "ismeretségre" tettem szert az utóbbi években. (Nyilvánvalóan kényszerből vesztegeltem egy helyben.)

Nemrég adódott lehetőségem a GYÖKERES VÁLTOZTATÁSRA! Most azon dolgozom, hogy azt a bizonyos CÉLT elérjem...

2020. jún. 26. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Elolvastam a 3. választ, és pont a két oldalon gondolkodom. Anyám pont olyan, aki sosem változtat, jó a langyos sz.r is neki. Hogy miért zavar engem? Képzeljetek el egy embert, aki akárhányszor hozzádszól, panaszkodik. Szó szerint. Úgy jön haza és úgy kel fel. Engem ez zavar. Ha valaki boldog fejlődés nélkül ÉS nem húz le másokat, az egy kicsit sem zavar. Ha valaki csak sopánkodik, lehúz másokat is, sosem változtat, kifogáslexikon van a fejében, na az igen. Elrettentő példának viszont jó, igyekszem anyám "ellenkezőjévé" válni. :)
2020. jún. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!