Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalon milyen betegségem...

Fiatalon milyen betegségem lehetett, ha 14 éves korom óta gyakorlatilag semmit nem fejlődtem?

Figyelt kérdés
Ugyanis 27 évesen is 170 vagyok 50 kilóval és 14 évesen sem voltam sokkal kisebb, talán pár centi, de az 50iksz kilót már akkor se tudtam túllépni. Tudni kell rólam, hogy világéletemben stresszes voltam/szorongtam, úgy húztam le a fiatalkoromat, hogy sose reggeliztem és délután mikor suliból hazaértem "pótoltam be", de igazából sose ettem sokat, viszont annyit sztem igen (utóbbi években tuti), hogy legalább egy 60 kiló azért legyek. Illetve szüleim se nagyon (168 ill. 165), de ez se mentség, mert rengeteg olyan fiatalt ismerek, akik egy fejjel túlnőtték a szüleiket is. Ja és soha az életben nem sportoltam. Szóval egy kérdés: milyen betegségem lehet (vagy mit ronthattam el), hogy ilyen gyermek testben rekedt felnőtt lettem? Szörnyű minden egyes napom. :(

2020. jún. 21. 21:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen “mentség” kéne rá, hogy urambocsá’, te nem nőtted túl a szüleidet egy fejjel?

Lőjék le magukat, hogy ekkora magassággal merészeltek gyereket vállalni, aki aztán még kicsit nagyobb is lett náluk? Mások meg képzeld, nem érik el a szüleik magasságát. Erre mi a “mentség”?

2020. jún. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!