Miert lett divat luxus lotyokat kovetni es nepszerüsiteni instagramon? Miert biztositjuk nekik a megélhetést, jövedelmet a követesekkel?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 12:26
11/19 anonim válasza:
Egy újabb bizonyíték, hogy a diploma mennyire nem jelent semmit az észt illetően.
12/19 anonim válasza:
"Nemzet kiválósága ösztöndíj"? Azt mire adják? Ha teleszülöd a Kárpát medencét?:D
13/19 anonim válasza:
hát jól megélnek a recsi-jacsikból, majd kikövetik ha lesz nemi életük.
14/19 A kérdező kommentje:
Na a gond itt kezdődik, amikor megkerdezed, hogy mire adják. Hát ha ontelt is vagyok, legalabb van mire. Es nem mutatok rossz példát senkinek!!!
2020. jún. 21. 19:41
15/19 anonim válasza:
A Nemzet kiválósága ösztöndíj azért nem akkora cucc. Én is megkaptam, pedig nem csináltam semmi különlegeset. 3 diplomája meg sokmindenkinek van, nem mindegy, hogy miből. Büfészakokon ötöt is simán össze lehet szedni.
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, Meked hány van? Ugy kivancsisagbol csak.... s büfé szak az nálad mit is jelent?
2020. jún. 22. 08:18
17/19 anonim válasza:
Mért kéne bárkinek fejből tudnia, hogy mire adják, főleg, ha meg se válaszolod? Egyébként meg irígy vagy és kicsinyes, ez a kérdésfeltevésből egyértelmű. Ha nem lennél az, nem keresnél szándékosan nálad értéktelenebb(nek gondolt) embereket, hogy hozzájuk méricskéld magad, pláne nem hergelnéd magad ezen.
18/19 A kérdező kommentje:
En nem hergelem. Te kezdtél belém kötni és lekicsinyleni a 3 állítólagos bufeszakos diplomam.
2020. júl. 7. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!