A nők tényleg gyengének tartják a szelíd,békés férfiakat,irritálja őket?
nekem ezek a szelíd, békés férfiak olyanok, akik nem állnak ki a véleményükért, mindent ráhagynak, nem vitatkoznak csak azért, mert ő békés stb. szerintem az az ember, aki csak ezért nem áll ki a véleményéért, gyáva. nyilván ahhoz is intelligencia kell, hogy valaki ne menjen bele egy lehetetlen vitába, de hogy soha ne álljon ki a véleményéért?
a nők szeretik az erős (mentálisan) férfiakat, szóval számomra igen, irritáló egy ilyen ember
Köszönöm az eddigi válaszokat!
"Egyébként szerintem tévedsz, biztos, hogy meg volt az oka, ok nélkül senki se pofozza fel a másikat. Persze, türelmet is gyakorolhatott volna, nem feltétlen vezet jóra a fizikális erőszak."
De igen,sajnos van ilyen,nem csak férfiak lehetnek verekedősek.Munkahely,idegbeteg nő.Már megbocsáss,de én soha egy ujjal nem nyúltam hozzá/és nem,nem volt szexre még célzás sem/Az pedig nem indok,hogy valami nem tetszhetett neki,mondjuk olyat mondtam.Ha szidtam volna a például a k.anyját,akkor megérteném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!