Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg gyengének...

A nők tényleg gyengének tartják a szelíd,békés férfiakat,irritálja őket?

Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

nekem ezek a szelíd, békés férfiak olyanok, akik nem állnak ki a véleményükért, mindent ráhagynak, nem vitatkoznak csak azért, mert ő békés stb. szerintem az az ember, aki csak ezért nem áll ki a véleményéért, gyáva. nyilván ahhoz is intelligencia kell, hogy valaki ne menjen bele egy lehetetlen vitába, de hogy soha ne álljon ki a véleményéért?

a nők szeretik az erős (mentálisan) férfiakat, szóval számomra igen, irritáló egy ilyen ember

2020. jún. 20. 20:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

"Egyébként szerintem tévedsz, biztos, hogy meg volt az oka, ok nélkül senki se pofozza fel a másikat. Persze, türelmet is gyakorolhatott volna, nem feltétlen vezet jóra a fizikális erőszak."

De igen,sajnos van ilyen,nem csak férfiak lehetnek verekedősek.Munkahely,idegbeteg nő.Már megbocsáss,de én soha egy ujjal nem nyúltam hozzá/és nem,nem volt szexre még célzás sem/Az pedig nem indok,hogy valami nem tetszhetett neki,mondjuk olyat mondtam.Ha szidtam volna a például a k.anyját,akkor megérteném.

2020. jún. 20. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyes munkahelyeken hevesebbek az indulatok nálunk békesség van ez attól függ hogy az adott helyen mi a norma
2020. júl. 3. 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!